Tunavägen 5, 2 tr / Bro, Gamla delen / Bro / UPPLANDS-BRO

Toppenfin 3:a med inglasad balkong i lågt belånad förening!

Slutpris
1 850 000 kr
Boarea
58,7 kvm
Avgift
2 791 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2016-11-11
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Tunavägen såldes av oss 2016-11-11. Se alla våra försäljningar i Bro samt även på Tunavägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Bro, Gamla delen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

RING FÖR PRIVAT VISNING!

Sällan återkommande försäljning i en stabil och välskött förening med extremt låg belåning! Varmt välkommen till en toppenfin och ljus 2:a ombyggd till en 3:a om ca. 59 m² högst upp i huset! Kanonläge ett stenkast från Bro pendeltågsstation och med en rejäl inglasad balkong i söder med nylagd trätrall. Lägenheten har en bra och genomgående planlösning i huset där det väl tilltagna sovrummet har delats upp till två bra sovrum. Det fräscha helkaklade duschrummet renoverades i sin helhet 2012, här finns bl.a. golvvärme och vikbara duschväggar av glas. Hallen har en säkerhetsdörr, garderobsvägg med spegelskjutdörrar samt två inbyggda garderober. Modernt och trevligt kök med mysig matplats invid köksfönstret, fin utsikt mot gården. Trevligt vardagsrum med utgång till den mysiga balkongen. Rakt igenom fina golv och fräscha väggytskikt. Ett källarförråd tillhör lägenheten, här finns även en fin tvättstuga och cykelförråd. Bro är en spännande ort som genomgår en kraftig expansion. Bland annat finns här Bro Hof vilken klassas som en av Europas bästa golfbanor och under innevarande år har galoppbanan Bro Park invigts. Promenadavstånd till Bro centrum med allmänservice som matbutik, apotek, bibliotek, sporthall, simhall m.m. Ett rakt igenom lugnt och trevligt boende nära naturen och samtidigt endast 30 minuter med pendeltåg till Stockholm Central. Tillträde i mitten på december eller enligt överenskommelse.

Bostadsrättsföreningens lån per m² bostadsyta (årsredovisning 2015): ca. 942 kr.

Sponsrade länkar
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration