Tunavägen 4

Tunavägen 4

Slutpris

4 600 000 kr


Gamla Bro— Bro— UPPLANDS-BRO

Tunavägen 4


Slutpris
4 600 000 kr

Gamla Bro— Bro— UPPLANDS-BRO

När alla stora renoveringar är gjorda!

Huset för Dig som uppskattar att alla stora renoveringar redan är omhändertagna och Du på Din höjd behöver välja lite egna färger på väggarna och sedan ta Ditt pick och pack, flytta in och börja njuta direkt! Detta mycket fina hus om 135 + 75 m² har det mesta; bergvärme och varmvattenberedare från 2007, nytt yttertak från 2010, omdränerat 2013, trevlig hall från 2014 med klinker och golvvärme, fiber indraget 2014, 3-glas fönster, fina ekparkett- och valnötsgolv, stort och mycket fint kök från 2016, snyggt helkaklat badrum från 2017, fint helkaklat duschrum från 2007, fräsch tvättstuga från 2007, pooldäck om ca. 80 m² anlagt 2014, renoverad balkong 2008 och en läcker pool som helrenoverades 2010. Vidbyggt isolerat garage med plats för 1 bil och asfalterad uppfart med plats för 2 bilar i bredd. Uppvuxen tomt med flera fruktträd och bärbuskar, här finns också en lekstuga/förråd. Bro är en spännande ort som genomgår en kraftig expansion. Bland annat finns här Bro-Bålsta Golfklubb och Bro Hof vilken klassas som en av Europas bästa golfbanor och Sveriges största galoppbana Bro Park. Med ett stenkast till Bro pendeltågstation - där tågen går i kvartstrafik i rusning - är det enkelt och smidigt att ta sig in till Stockholm City. Promenadavstånd till Bro centrum med allmänservice som matbutik, apotek, bibliotek, sporthall, simhall m.m. Ett rakt igenom lugnt och trevligt boende nära naturen och med närhet till flertalet badplatser och båthamnar i Mälaren. Huset är besiktigat och energideklarerat - se pdf:er. Tillträde enligt överenskommelse, snabbt tillträde är möjligt. Välkommen!


Boarea/biarea
135/75 kvm
Driftkostnad
32 885 kr/år
Tomtarea
689 kvm
Sovrum
5 Sovrum
Såld
2018-04-13

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.