Sök Meny
Såld

UPPLANDS-BRO / Bro - Rosenängarna / Växthusvägen 15, bv

Mark 3:a med uteplats i väst!

Välkommen till en mark 3:a med fin uteplats i väst! Hela lägenheten har ett fint ljusinsläpp från tre väderstreck, enhetlig parkett och ljust nymålade väggar. Två rejäla sovrum med garderober. Vitt fint kök med fönster ovan diskho med en öppen planlösning mot vardagsrummet. Duschrummet har klinkergolv och kaklade väggar, här finns en tvättmaskin och torktumlare med praktisk bänkskiva och skåp till förvaring. Huset ligger i ett lugnt fint villaområde med gång alt. cykelavstånd till centrum och skola. Förskola finns i området. Goda bussförbindelser mot både Bro station, Kungsängen och Kista. Bro station erbjuder pendeltåg till Bålsta och Stockholm, resan till Stockholm central tar ca 35 minuter. I Bro finns den nya galoppbanan Bro Park, högklassiga golfbanan Bro Hof, äventyrsbad, hästgårdar, vacker natur och flera bad vid Mälaren och insjöar.

Sponsrade länkar
UPPLANDS-BRO / Bro / Rosenängarna
Växthusvägen 15, bv
Utgångspris: 1 895 000 kr
Boarea: 64 kvm
Avgift: 4 133 kr/mån
Driftkostnad: 300 kr/mån
Rum: 3 rum, varav 2 är sovrum
Våning: 1 av 3 (Hiss finns)
Såld: 1900-01-01
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Bro / Växthusvägen
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!