Växthusvägen 17, 2 tr

Växthusvägen 17, 2 tr

Slutpris

1 500 000 kr


Rosenängarna— Bro— UPPLANDS-BRO

Växthusvägen 17, 2 tr


Slutpris
1 500 000 kr

Rosenängarna— Bro— UPPLANDS-BRO

Fantastiskt fin 2:a med balkong! Hiss i huset!

Ring för visning 0768771530!
Välkommen till en riktigt fin och välplanerad 2:a med ett härligt ljusinsläpp från två håll. Trevlig balkong i väster med plats för stolar och bord och varför inte en middag!
Köket har vita skåpluckor och laminatskiva i grå ton med vitt kakel ovan. I köksdelen finns plats för matbord för 4-6 personer. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum ger en trivsam rymd. Vardagsrummet är lättmöblerat med plats för soffa och tv. Badrummet har kaklade väggar i vitt och klinkergolv i grått. Badrummet är utrustat med dusch, tvättställ med kommod, badrumsskåp med spegel, tvättmaskin och torktumlare. Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och garderober. Området är mycket trevligt med villabebyggelse som närmaste granne. Närhet till vacker natur. Gång/cykelavstånd till centrum och pendeltåg mot Stockholm och Bålsta. Tågresan till Stockholm central tar ca 35 minuter. Bussförbindelser mot pendeltåget och även till Kista erbjuds. Är du golf- eller hästintresserad? Då är det här platsen för dig! Kommunen erbjuder högklassiga golfbanor, ridhus och den nya galoppbanan Bro Park. Dessutom finns flertalet insjöar och Mälaren som erbjuder härliga bad om sommaren. En bostad och en kommun med naturens lugn och närhet till Stockholms puls! Hiss i huset och utomhusförråd. Fiber i huset.


Boarea
48 kvm
Avgift
3 100 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns)
Såld
2017-11-29

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.