Vinlandsvägen 2F

Vinlandsvägen 2F

Slutpris

1 700 000 kr


Jursta— Bro— Upplands-Bro

Vinlandsvägen 2F


Slutpris
1 700 000 kr

Jursta— Bro— Upplands-Bro

Ljus modern 2:a om välplanerade kvadratmeter i spännande Jursta!

Är drömmen att din bostad ska ha bästa solläget, vara i toppskick och naturen som granne? Då har du hittar rätt! Nu har du chansen att förvärva en ljus modern 2:a om välplanerade 53m² i spännande Jursta! Bostaden är upprättad 2017 men upplevs som nyskick då nuvarande ägare har haft gott mod att underhålla bostaden väl och uppgraderat diverse inredning till det bättre! Genomgående ljust laminatgolv med vitmålade väggar i hela bostaden, fönster i två väderstreck som ger ett trevligt ljusinsläpp. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som ger en luftig känsla till rummet och trevlig social yta. Hemtrevligt ljust kök med god arbetsplats samt plats för mysig matplats intill fönstret. Träbalkong om 7m² i bästa solläget med fin utsikt över grönska och gården. Modernt duschrum med tvättmöjlighet. Gediget sovrum med rymlig walk in closet i anslutning. Förmånsenlig månadsavgift som innehåller det mesta, endast egen förbrukning av hushållsel tillkommer, bra energiklasser på samtliga vitvaror vilket ger en snål förbrukningspeng, närhet till föreningens parkering där en plats väntar för dig som vill hyra och för den låga pengen 100kr/månad. Buss till Bro station går vid början av området där pendeltåg går till Blåsta och Stockholm, resa till city tar ca. 30 min och går i kvartstrafik morgon och kväll. Jursta är ett område i sin expansionsfas med nybyggda bostäder mitt i naturen men ändå med närhet till det vardagliga som allmän service och kommunikation i form av pendeltåg och motorväg. På sikt kommer detta område att växa ihop med den nya stadsdelen Trädgårdsstaden i Bro och bli ett modernt och nytt område att bo i!


BRF BoKlok Stallbacken- är en omtyckt förening belägen på en unikadress. Föreningen består av 38 gemytliga lägenheter i ett mycket trivsamt och lugnt område, stiligt och tålig är ledorden för denna fastighet vilket verkligen stämmer in, en detalj som var framhävs extra är att det är extra ljudisolerat. Norr om Stallbacken ligger Almbacken, ett skogsparti med ett par fornlämningar. Förskolan Ur & Skur ligger i området och ger trakten dynamik. I omgivningarna finns galoppbanan Bro Park och golfanläggningarna Bro Hof och Bro-Bålsta. Med ca 10 minuters gång når du Bro Centrum här finner du äventyrsbad, aktivitetspark, tandläkare, florist, restauranger, Ica, apotek m.m. Stormarknaden Willy`s, diverse affärer och gym(nordicwellness) nås med ca 5 minuters bilfärd. Besök gärna föreningens hemsida för mer information. Även nära ut till E18 via av- och påfarten som nås på 5 minuter. Fastigheten musisolerades 2019.

Tillträde helst i maj eller enligt överenskommelse. Varmt välkommen på visning!


Boarea
53 kvm
Avgift
2 818 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2021-03-05

Mäklarhuset Norrtälje

Denna lägenhet på Vinlandsvägen såldes av oss 2021-03-05. Se alla våra försäljningar i Bro samt även på Vinlandsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.