Stramaljvägen 18

Stramaljvägen 18

Slutpris

3 020 000 kr


Riksby— Bromma— Stockholm

Stramaljvägen 18


Slutpris
3 020 000 kr

Riksby— Bromma— Stockholm

Ljus och hemtrevlig tvåa i populära Riksby!

Varmt välkommen till denna underbara tvåa med generös takhöjd och genomgående vackert ljusinsläpp. Bostaden präglas av fina originaldetaljer som bevarat stavparkettgolv, öländsk kalksten i hallen och fina fönsternischer. Både köket och badrummet är stilrent och fräscht i ljusa färger. Sovrummet ligger i lugnt läge och är mycket harmoniskt och där finns plats för dubbelsäng, sängbord och garderob. Vardagsrummet ligger i söderläge och badar i ljus från de stora fönsterpartierna. Från vardagsrummet tar ni er enkelt vidare till bostadens balkong med sol hela dagen som med enkelhet kan möbleras med växter och utemöbler. I bostaden finns en stor klädkammare och en trappa ner från entrén finns ett stort källarförråd som ingår i avgiften. Från lägenheten tar du dig lätt ut till föreningens gemensamma uteplatser.
Detta är ett hem att trivas i!

Bostaden ligger i populära Brf Brickbandet som har mycket låg belåning om ca 2 417 kr och många av de stora renoveringarna bakom sig. Från bostaden går ni till Abrahamsbergs tunnelbana (gröna linje) på ca 5 min. Här finns även matbutik och annan service.
Riksby är ett grönt och populärt område med närhet till Lillsjön, mysiga promenadstråk och utegym. Här bor ni i ett lugnt läge, långt från de stora vägarna.

Hoppas vi ses på visningen, kontakta mig gärna vid frågor eller intresse för bostaden, Jenny Nordstrand 0700593555


Boarea
51 kvm
Avgift
2 911 kr/mån
Rum
2 rum
Våning
1 av 3
Såld
2021-04-21

Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg

Denna lägenhet på Stramaljvägen såldes av oss 2021-04-21. Se alla våra försäljningar i Bromma samt även på Stramaljvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.