Mälarblick 17

Mälarblick 17

Slutpris

5 400 000 kr


Bromma / Nockebyhov— Bromma— Stockholm

Mälarblick 17


Slutpris
5 400 000 kr

Bromma / Nockebyhov— Bromma— Stockholm

Totalrenoverad lägenhet med radhuskänsla!

- Radhuskänsla
- Totalrenoverat 19/20
- Jacuzzi
- Stor uteplats med trall
- Insynsskyddat läge

Äntligen har jag möjligheten att presentera detta unika boende på populär adress med direkt närhet till Mälaren. Här har ni ett boende utöver det vanliga med påkostade renoveringar under 2019-2020, högt i tak och insynsskyddat läge med naturen som närmaste granne, ett souterränghus med både balkong och uteplats! Vill ni ha en lägenhet med radhuskänsla så är detta helt rätt då ni finner allt i under samma tak. Bostaden erbjuder två ordentliga sovrum, en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med utgång till balkong med morgonsol, ett rymligt badrum utrustat med kombimaskin, en stor uteplats med eftermiddag/kvällssol och jacuzzi. Tillägg för uteplats tillkommer på månadsavgiften på 450 kr. För den bilburna finns parkeringsplats att hyra av föreningen för billig peng. Föreningen är lågt belånad och har gjort flertalet stora renoveringar under de senaste åren.

I området finns flera förskolor och lekplatser, motionsspår och matbutik. Under sommartid finns populära Ängbybadet med cykelavstånd, även klippbad cirka 200 meter bort. För kommunikationer finns 12:an som enkelt tar dig till Alvik och via bil når man city på cirka 15 minuter.


Boarea
61 kvm
Avgift
3 378 kr/mån
Rum
3 rum
Såld
2021-08-12

Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg

Denna lägenhet på Mälarblick såldes av oss 2021-08-12. Se alla våra försäljningar i Bromma samt även på Mälarblick.

Boka värdering

Linn Johansson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.