Holbergsgatan 79

Holbergsgatan 79

Slutpris

3 275 000 kr


Bromma / Blackeberg— Bromma— Stockholm

Holbergsgatan 79


Slutpris
3 275 000 kr

Bromma / Blackeberg— Bromma— Stockholm

Välplanerad trea med solsäker balkong och lågt belånad förening!

- Lågt belånad förening!
- Bästa solläget på balkongen
- Sociala ytor

Söker ni en trea med perfekt planlösning så har ni hittat helt rätt! Här finner ni härliga, sociala och öppna ytor mellan kök och vardagsrum. Lägenheten erbjuder även två stora sovrum med gott om förvaring, ett fräscht helkaklat badrum och en balkong i sydvästläge. Balkongen blir ett naturligt extrarum denna tid på året och här har ni sol både dagtid och stora delar av kvällen. Bostaden har gott om förvaring både inuti lägenheten, men även i separat förråd.

På Holbergsgatan bor man i idyllisk och naturnära område nära matbutiker, förskolor, lekplatser och kommunikationer. Här finns närhet till badplatser med cykelavstånd under sommarhalvåret. För den bilburna finns även parkeringsplatser att hyra i föreningen, men även möjlighet att hitta plats ute på gatan bredvid där det är gratis. BRF Irländaren är en lågt belånad förening med 13 hyresrätter kvar som dold ekonomisk tillgång. Bättre förening ekonomisk är svårt att hitta! Här är även stora renoverar gjorda under åren.

Hör av er för mer information. Varmt välkomna på visning!


Boarea
69 kvm
Avgift
4 335 kr/mån
Rum
3 rum
Såld
2021-07-07

Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg

Denna lägenhet på Holbergsgatan såldes av oss 2021-07-07. Se alla våra försäljningar i Bromma samt även på Holbergsgatan.

Boka värdering

Linn Johansson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.