Annedalsvägen 22, BV

Annedalsvägen 22, BV

Slutpris

5 200 000 kr


Annedal— Bromma— Stockholm

Annedalsvägen 22, BV


Slutpris
5 200 000 kr

Annedal— Bromma— Stockholm

Optimalt planerad fyrarummare med privat uteplats nära Bällstaån!

- Rymlig och privat uteplats
- Tre fullstora sovrum
- Ljusa och stilrena materialval samt öppen planlösning
- Precis invid Bällstaån och gångavstånd till Sundbyberg
- Närhet till förskolor, skolor och kommunikationsmedel
- Lågt belånad bostadsrättsförening

Nu saluförs äntligen denna optimalt planerade fyrarummare belägen på en attraktiv adress i familjevänliga och trivsamma Annedal. Denna bostad har mycket positivt att erbjuda. Till höjdpunkterna hör en stor och privat uteplats i nordvästläge invid Bällstaån, en ljus och genomgående öppen planlösning med stora fönsterpartier, tre fullstora sovrum som är perfekt placerade på olika delar av bostaden samt stilrena materialval.

BRF Strandlycka är en skötsam och lågt belånad bostadsrättförening som amorterar regelbundet på sina lån. Gemensamma utrymmen som medlemmarna har tillgång till är cykel- och barnvagnsrum i entréplan. Utöver detta kan medlemmar ställa sig i kö för parkeringsplatser och garageplatser. Föreningen har individuell mätning av hushållsel och varmvatten, där kostnaden för den faktiska förbrukningen debiteras tillsammans med månadsavgiften (var tredje månad). Föreningen har även en kollektiv bostadsrättsförsäkring via Trygg-Hansa som betalas av föreningen.

På Annedalsvägen har du närhet till det bästa som Annedal har att erbjuda. Området är lugnt och mycket familjeorienterat med flertalet skolor och förskolor i närheten. Här har du även Bällstaån som granne, med underbara promenadstråk som leder mot Sundbyberg och sedan Stockholm C. Sundbyberg är några få minuters promenad bort och har ett rikt utbud av restauranger, butiker och kända kommunikationsmedel.

Denna bostad vill ni inte missa! Kontakta ansvarig mäklare Mathias redan nu vid intresse och frågor.


Boarea
91.5 kvm
Avgift
4 951 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
BV (Hiss finns)
Såld
2021-10-08

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.