Ståltrådsvägen 34

Ståltrådsvägen 34

Slutpris

2 500 000 kr


Johannesfred— Bromma— Stockholm

Ståltrådsvägen 34


Slutpris
2 500 000 kr

Johannesfred— Bromma— Stockholm

Välplanerad tvårummare med balkong i bästa solläge!

- Härlig balkong i sydväst läge
- Flexibelt tillträde
- Låg avgift där bredband 1000/1000 Mbit ingår
- Lågt belånad förening som äger marken
- Två tillhörande förråd
- 200m till Johannesfreds badbrygga
- Perfekt läge med närhet till kommunikationer och natur

Äntligen finns möjligheten att förvärva denna härliga tvåa med optimalt planerade kvm i ett oslagbart läge med gångavstånd till tvärbanan och grönskan! Lägenheten bjuder på ett lättmöblerat vardagsrum i en öppen planlösning mot det renoverade köket. Från vardagsrummet når du bostadens härliga balkong som bjuder på många soltimmar. Stort sovrum med plats för större säng och annat önskvärt möblemang, helkaklat fräscht badrum samt gott om förvaring i form av garderob och klädkammare.

Här bor man i en stabil och trygg förening som äger marken och som kontinuerligt genomfört många renoveringar under åren. Föreningen har även 4 lokaler. För de bilburna finns det 33st parkeringsplatser för medlemmarna att hyra! Som bostadsrättsinnehavare har man även tillgång till gemensamma utrymmen som cykelförråd, hobbyrum, övernattningslägenhet, bastu och biljardrum.

I Johannesfred bor du i ett lugnt och lummigt område utan genomfartstrafik med Ulvsundasjön som närmsta granne. Här kan du under sommartid njuta av att bada från en trevlig brygga eller ta en mysig promenad längs med det glittrande vattnet. På vintern finns det istället möjligheter att dra ut på sjön med såväl skridskor som skidor. 10minuter bort ligger Lillsjön med både utegym och löparspår

Området har mycket goda kommunikationsmöjligheter i form av busslinjer mot Brommaplan och Mörby Station samt Johannesfreds tvärbanestation som ni finner en kort promenad bort. Där tar ni er vidare till Bromma Blocks som erbjuder all tänkbar service och butiksutbud, Bromma Flygplats och slutligen Solna Station och åt andra hållet Alvik där man når tunnelbanans gröna linje in till city.

Varmt välkomna på visning!
Med vänliga hälsningar,
Emma Bogren, 0733668170


Boarea
41.7 kvm
Avgift
2 323 kr/mån
Rum
2 rum
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2021-08-27

Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg

Denna lägenhet på Ståltrådsvägen såldes av oss 2021-08-27. Se alla våra försäljningar i Bromma samt även på Ståltrådsvägen.

Boka värdering

Emma Bogren

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.