Holbergsgatan 90

Holbergsgatan 90

Slutpris

4 300 000 kr


Bromma / Blackeberg— Bromma— Stockholm

Holbergsgatan 90


Slutpris
4 300 000 kr

Bromma / Blackeberg— Bromma— Stockholm

OPTIMALT PLANERAD OCH RENOVERAD HÖRNTREA HÖGT UPP I HUSET MED ENASTÅENDE UTSIKT!

- Våning 8 av 9
- Högst upp på toppen av Blackeberg
- Sällan till salu
- Ljust och totalt insynsskyddat hörnläge med makalös utsikt
- Lugn adress på återvändsgata
- Exklusiva och smakfulla tillval
- Öppen och social planlösning
- Diskmaskin, kombinerad tvättmaskin med torktumlare
- Externt förråd
- Bredband ingår i avgiften
- Äkta och skötsam förening som amorterar flitigt på sina lån
- Flertal hyresrätter kvar vilket utgör dolt kapital för framtiden
- Föreningen äger ett garage med 61 parkeringsplatser

Det är med stolthet jag får presentera denna charmiga trerummare på våning 8 av 9 på en attraktiv adress i natursköna Blackeberg. Detta är en trerummare för dig som ställer höga krav på ditt boende och boendemiljö. Detta boende medför många fördelar utöver det vanliga. Till höjdpunkterna finns en stor och delvis inglasad balkong som sträcker sig runt bostadens hörn och gör att man kan njuta av solens strålar större delar av dagen med en oslagbar milsvid utsikt där det finns plats för balkongmöbler samt och växtlighet. Här finns även ett lyxigt, minimalistiskt fullt utrustat kök från IKEA med stilrena vitvaror. Det trevliga köket delar en öppen planlösning med vardagsrummet och bjuder på generösa arbetsytor med stor arbetsbänk och köks-ö. Detta skapar en hemtrevlig och social känsla som genomsyrar hela bostaden. Utöver detta finns utmärkt förvaringsmöjligheter bakom gråa och stilrena köksluckor.

Bostaden disponeras även två stora sovrum som är smart placerade i olika delar av bostaden. Badrummet är utrustat med alla de bekvämligheter som kan önskas och är klätt i stora vackra kakelplattor med svarta detaljer så som handukstork och industriliknande duschdörrar som ger känslan av att vara i ett exklusivt hotellbadrum. Utöver detta bjuder på bostaden på ett genomgående ljusinsläpp från stora fönsterpartier och mycket förvaring såväl skjutdörrsgarderoben i hallen, såväl som i de höga garderoberna i sovrummet och passagen in till sovrummet. Detta är ett boende utöver det vanliga, måste upplevas på plats!

BRF Engelsmannen 4 är en omtyckt förening och skötsam föreningen som har god ekonomi. Gemensamma utrymmen som erbjuds till de boende är cykelrum, barnvagnsrum, miljöstuga, tvättstuga och källarförråd. Tvättstugorna har tre tvättmaskiner, en torktumlare, två torkskåp och mangel.

Bostaden är belägen i natursköna Blackeberg som erbjuder ett brett utbud av butiker, service och kommunikationer. Missa inte att ta en promenad i Grimsta naturreservat ner till Kanaanbadet där du tar en fika på det populära Trädgårdscaféet, eller Ängbybadet och dess båtklubb. Du tar dig in till innerstadspulsen på ca. 25 minuter via tunnelbanans gröna linje från Blackeberg C.


Boarea
69 kvm
Avgift
4 380 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2021-10-20

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.