Björnsonsgatan 140

Björnsonsgatan 140

Slutpris

2 750 000 kr


Bromma— Stockholm

Björnsonsgatan 140


Slutpris
2 750 000 kr

Bromma— Stockholm

Optimalt planerad hörntvåa med stor solig balkong i skötsam och äkta förening!

- Smart planering och genomgående planlösning
- Stor balkong i soligt och insynsskyddat läge
- Säkerhetsdörr
- Nydragen el
- Högt upp i huset
- Väl bevarat orginalkök med nylagt golv 2020
- Fiskbensparkett
- Skötsam BRF som amorterar flitigt på sina lån
- Låg belåningsgrad
- Alla stora renoveringar bakom sig
- Stambytt kök & badrum 2007
- Förberett för tvättmaskin
- Flertal hyresrätter kvar vilket utgör ett dolt kapital för framtiden
- Externt källarförråd
- Närhet till vatten, fantastiska grönområden, tunnelbanestation och bussar

Det är med stolthet jag får presentera denna välplanerade och ljusa tvårummare med optimala förvaringsmöjligheter i härliga Blackberg! Denna bostad har mycket som är värt att lyfta fram. Till höjdpunkterna hör en stor och solig balkong med plats för diverse utemöbler, bostaden erbjuder generösa sällskapsytor som präglas av ett härligt ljusinsläpp tack vare stora fönsterpartier och genomgående ljusa väggar. Charmigt och välbehållet orginalkök med diskmaskin som har gott om förvaring och väl tilltagna arbetsytor samt nylagt golv 2020, stort och lätt möblerat vardagsrum med plats för soffgrupp och annat önskvärt möblemang samt ett charmigt fiskbensparkettgolv i original. Via vardagsrummet når man bostadens soliga och insynsskyddade balkong med grönskan precis intill. Ett väl tilltaget sovrum med klädkammare, helkaklat och stambytt badrum med förberett för tvättmaskin, detta är bara några av bostadens alla fördelar. I källaren finns även ett rymligt förråd. Måste upplevas på plats!

Lägenheten tillhör Brf Norrmannen, en välskött förening som amorterar flitigt på sina lån, har en otroligt låg belåningsgrad samt 25 hyresrätter. Som bostadsrättsinnehavare har man tillgång till tvättstuga i källaren i alla tre föreningshusen. Här finns två tvättmaskiner, en torktumlare, två torkskåp och en mangel. Både cykelrum och barnvagnsförråd finns i källaren. Föreningen har även ett flertal parkeringsplatser

Bostaden är belägen i Blackeberg som erbjuder ett brett utbud av butiker, service och kommunikationer. Missa inte att ta en promenad i Grimsta naturreservat ner till Kanaanbadet där du tar en fika på det populära Trädgårdscaféet, eller Ängbybadet och dess båtklubb. Du tar dig in till innerstadspulsen på ca. 25 minuter via tunnelbanans gröna linje från Blackeberg C.

Missa inte chansen att förvärva en av Blackebergs bästa tvårummare!


Boarea
57 kvm
Avgift
3 000 kr/mån
Rum
2 rum
Våning
4 av 9 (Hiss finns)
Såld
2021-11-03

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.