Runda Vägen 17

Runda Vägen 17

Slutpris

2 975 000 kr


Alvik— Bromma— Stockholm

Runda Vägen 17


Slutpris
2 975 000 kr

Alvik— Bromma— Stockholm

Optimal 2a högst upp i huset med balkong i soligt söderläge på attraktivt adress!

- Attraktiv adress
- Sällan till salu
- Högst upp i huset
- Balkong i söderläge
- Öppen och ljus planlösning
- Renoverat och fullt utrustat kök
- Möjlighet till flexibel inflytt
- Stora renoveringar bakom sig
- Äkta och välskött förening med otroligt låg belåningsgrad om 1378 kr / kvm

Nu presenterar jag stolt denna charmiga och optimalt planerade tvårummare på en lugn och attraktiv adress í omtyckta Alvik. Med detta boende kommer många fördelar värda att lyftas fram. Bland bostadens höjdpunkter finns en stor och solig balkong i söderläge där man kan njuta av solens bästa strålar. Vidare finns ett fullt renoverat, utrustat och minimalistiskt kök med öppen planlösning mot det trevliga vardagsrummet. Sovrummet är stort och rymmer både dubbelsäng och skrivbord. Badrummet är fräscht, stort samt utrustat med tvättmaskin. Bostaden har ett härligt ljusinsläpp från stora fönsterpartier i två olika väderstreck samt utmärkt förvaringsutrymme i sovrum, hall samt de 2 externa källarförråden!

BRF Äppelvikens Bostäder är en skötsam bostadsrättsförening som har god ekonomi, amorterar flitigt på sina lån (årsredovisning 2020) och som dessutom har en otroligt låg bellånginsgrad om 1378 kr / mån. Gemensamma utrymmen som föreningens medlemmar har tillgång till är källarförråd, cykelställ samt 17 parkeringsplatser.
Att stå på gatan kostar 300 kr / mån.

Läget är optimalt med någon minuts gångväg till tunnelbana, tvärbana, Nockebybanan och bussar. Tunnelbanan tar dig in till bl.a. T-centralen på endast 13 min. Precis nedanför finner ni Alviks Torg som erbjuder allt från caféer och restauranger till tennishall, livsmedelsbutik och apotek och samtidigt närhet till Mälaren och badbrygga.

Varmt välkommen på visning!


Boarea
49.9 kvm
Avgift
4 369 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2021-11-10

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.