Alviksvägen 1

Alviksvägen 1

Slutpris

3 750 000 kr


Alvik— Bromma— Stockholm

Alviksvägen 1


Slutpris
3 750 000 kr

Alvik— Bromma— Stockholm

CHARMIG OCH UNIK 2:A MED OTROLIGT LÅG AVGIFT 163KR/MÅN!

-OMRÅDETS LÄGSTA AVGIFT
-ATTRAKTIV ADRESS
-TILLHÖRANDE FÖRRÅD
-STABIL & VÄLSKÖTT FÖRENING SOM ÄGER MARKEN

Varmt välkomna till Alviksvägen 1 och denna unika lägenhet på omtyckt gata med områdets lägsta avgift! Här erbjuds ett boende utöver det vanliga med otroligt mycket charm i en vacker fastighet anno 1930. Lägenheten passar utmärkt för såväl singelhushållet som för paret!

Här bor ni i en välbelägen och mycket gedigen fastighet från 1930 med tidstrogen anda bevarad. Föreningen är liten, otroligt stabil och välmående med Brommas lägsta avgifter. Som medlem har man tillgång till föreningens härliga baksida med möbler och grillplats. I källarplan finns en tvättstuga med en bastu, en snickarverkstad samt kärraförråd som tillhör lägenheten. Föreningen äger marken.

Här erbjuds ett svårslaget läge på en av områdets mest attraktiva adresser. Granne med villorna i Äppelviken och endast ett par minuters promenad ner till Alviks Torg som erbjuder bra kommunikationer med både tunnelbana och tvärbana samt närhet till natur, bad och sköna promenadstråk.

Välkommen att kontakta mig för mer information! Denna lägenhet får ni inte missa. Vänliga hälsningar, Emma Andersson Hejll Mäklarhuset- 073 506 21 58.


Boarea
42 kvm
Avgift
163 kr/mån
Rum
2 rum
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2022-01-21

Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg

Denna lägenhet på Alviksvägen såldes av oss 2022-01-21. Se alla våra försäljningar i Bromma samt även på Alviksvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.