Ståltrådsvägen 42

Ståltrådsvägen 42

Slutpris

3 500 000 kr


Johannesfred— Bromma— Stockholm

Ståltrådsvägen 42


Slutpris
3 500 000 kr

Johannesfred— Bromma— Stockholm

Optimalt planerad gaveltrea med solig balkong i en av områdets bästa föreningar!

- Kvadratsmart planlösning med ljust gavelläge
- Solig balkong i sydväst mot gård!
- Mycket lågt belånad brf som äger marken
- 2 st tillhörande förråd (ett vanligt och ett matförråd)
- Generös takhöjd
- Gångavstånd till Tvärbana, bussar och badrocksavtånd till vatten

I hjärtat av omtyckta Johannesfred presenterar jag stolt denna underbara gavellägenhet från funkiseran. Lägenheten, belägen i ett hus byggt på 40-talet, har mycket som är värt att lyfta fram.

Till höjdpunkterna finns en solig balkong i sydvästläge mot gård, två väl tilltagna sovrum som är utmärkt placerade i olika delar av bostaden, ett stort och ljust vardagsrum med plats för både soffgrupp och matbord, ett välutrustat kök med diskmaskin och ett helkaklat badrum. Tack vare det unika gavelläget i huset bjuds här även på ljus från tre olika väderstreck!

Brf Järnheden är en av stabil förening som äger marken och har väldigt låg belåning (senaste årsredovisning). Gemensamma utrymmen som medlemmarna får nyttja är tvättstugor som är utrustade med moderna tvättmaskiner, torktumlare, mangel och torkskåp. Det finns även cykelförråd, hobbyrum, övernattningslägenhet, bastu och biljardrum som går att hyra.

Ett stenkast bort finner du områdets populära promenadstråk med utsikt över Ulvsundasjön samt Innerstan och Hornsbergs strand. Kort promenadavstånd till Tvärbanan som tar dig till Alvik där tunnelbanans Gröna linje tar dig vidare in mot stan. På bekvämt cykelavstånd finner ni även tunnelbanans blå linje (Solna strand). Bromma blocks med all tänkbar service och butiksutbud är även det inom kort promenadavstånd eller med tvärbana.

Denna lägenhet vill ni inte missa!


Boarea
59.5 kvm
Avgift
3 257 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2022-02-18

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.