Kratsbodavägen 46C, 2 tr

Kratsbodavägen 46C, 2 tr

Slutpris

5 550 000 kr


Mariehäll— Bromma— Stockholm

Kratsbodavägen 46C, 2 tr


Slutpris
5 550 000 kr

Mariehäll— Bromma— Stockholm

3 rok med två balkonger och en helt unik utsikt över Sundbyberg, belägen i en populär BRF!

- Yteffektiv och öppen planlösning
- Underbar utsikt över Sundbyberg!
- 2 st balkonger i öst- och västläge.
- Maskinpark med kvalitetsprodukter från Siemens
- Exklusiva materialtillvalet Grey i kök och badrum
- Toppmodernt elektroniskt låssystem samt smart bostadsbelysning
- Möjlig 4 rok
- Eftertraktad BRF som äger marken och har stabila intäkter
- Tillgång till två gemensamma takterrasser
- BRF har poolbil för medlemmar samt garageplatser med laddstolpar
- Direkt närhet till Sundbyberg C

Varmt välkomna till Kratsbodavägen 46 C och ett boende helt utöver det vanliga. Detta är en bostad för dig som värdesätter ett exklusivt boende och en boendemiljö med närhet till allt från butiker och restauranger till goda kommunikationer och trevliga naturområden. Här finns mycket att uppskatta. Till höjdpunkterna finns två trevliga balkonger, varav en vetter i österläge med en unik insynsskyddad utsikt över Sundbyberg stad, och den andra i västerläge mot föreningens trevliga innergård.

Här finns även ett lyxigt och fullt utrustat kök från HTH med vitvaror från Siemens och det exklusiva materialtillvalet Grey. Bostaden disponeras även av ett stort socialt vardagsrum och två rymliga sovrum som är smart placerade i olika delar av bostaden. Badrummet är klätt i stora vackra kakelplattor tillsammans med värmegolv, som ger känslan av att vara i ett exklusivt hotellbadrum. Även badrummet har tillvalet Grey.

Utöver detta bjuder bostaden på ett genomgående ljusinsläpp från stora fönsterpartier och mycket förvaring i såväl förrådet i hallen, såväl som i de höga skjutdörrsgarderoberna i sovrummet. Något alldeles unikt är även bostadens toppmoderna elektroniska låssystem, som är förenklar vardagen och gör att du helt slipper nycklar. Som grädden på moset är flera av bostadens rum utrustade med smart belysning, där du enkelt via en app på smarttelefonen kan styra ljussättningen med dimmer och andra funktioner på ett smidigt sätt. I flera av bostadens rum är golven belagda med högkvalitativ enstavsparkett tillsammans med 3-glasfönter i hög kvalitet.

BRF Alprosen är en stor och stabil förening som både äger marken och har omfattande intäkter från uthyrning av lokaler och 54 st garage/parkeringsplatser (Hiss raka vägen ner till garaget). Som boende har du tillgång till två gemensamma takterrasser, barnvagnsförråd i entrén, cykelparkering på gårdsplan och miljörum samt en poolbil som alla medlemmar i föreningen får hyra.

I Alprosen bor du med närhet till det mesta man kan önska sig. En perfekt kombination av Mariehälls lugna och grönskande omgivning, men samtidigt mycket kort gångavstånd till Sundbyberg och dess rika utbud av restauranger, butiker och välkända kommunikationsmedel. Här bor du även i ett familjeorienterat område, där flertalet förskolor, skolor, lekparker samt trevliga promenadstråk finns mycket nära.

Denna bostad vill ni inte missa!


Boarea
76 kvm
Avgift
3 825 kr/mån
Rum
3 rum (2-3 sovrum)
Våning
2 (Hiss finns)
Såld
2022-01-25

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.