Björnsonsgatan 53

Björnsonsgatan 53

Slutpris

6 820 000 kr


Bromma / Blackeberg— Bromma— Stockholm

Björnsonsgatan 53


Slutpris
6 820 000 kr

Bromma / Blackeberg— Bromma— Stockholm

FANTASTISKT RADHUS I GAVELLÄGE INTILL MÄLAREN MED SKOGEN SOM NÄRMSTA GRANNE, SÄLLAN TILL SALU!

- Sällan till salu
- Radhus med tre våningsplan
- Belägen på en gångväg utan trafik (barnvänligt)
- Gavelläge
- Helt insynsskyddat läge
- Nybyggd altan med skogen som närmsta granne
- Gräsmatta mot allmänning
- Bästa sydvästläge på både uteplatsen samt balkongen
- Välplanerad planlösning
- Optimala förvaringsmöjligheter
- Två sovrum varav ett lätt görs om till ett tredje sovrum
- Väl omhändertaget originalkök
- Originaldetaljer
- Välskött förening med god ekonomi
- Friköpt mark
- Fri parkering i området
- Minuters promenad till skog, naturreservat, vatten, bryggor och badplatser

Nu saluförs äntligen ett av de mest eftertraktade radhusen mitt i natursköna Blackeberg! Unikt gavelläge och nybyggd altan och gräsmatta ut mot skogen sätter ribban för detta charmiga hem utöver det vanliga. Denna bostad har mycket som är värt att lyfta fram, till höjdpunkterna hör bland annat ett stort och härligt vardagsrum med plats för diverse soffgrupp, större middagsbord och utgång till bostadens hjärta, den stora uteplatsen med nybyggd altan i lummigt och bästa sydvästläge med utsikt mot den härliga skogen. Vidare finns det här ett fullt utrustat och välplanerat orginalkök med charmigt golv, stambytt badrum med badkar samt två väl tilltagna sovrum med möjlighet till tre om så önskas! Från ett av sovrummen når man bostadens underbara balkong i sydvästläge som även denna har skogen precis intill. Välskött och trivsam källarvåning med möjlighet till att skapa det man önskar så som ett extra sovrum, tvrum, barnrum eller varför inte det perfekta hemmakontoret? Valmöjligheterna är många! Här finns även två utrymmen som idag används som förvaringsutrymme/hobbyrum. Från källaren når man källargången som leder vägen till bostadens externa förråd. Här har vi ett boende som inte lämnat något åt slumpen, detta radhus måste helt enkelt upplevas på plats!

BRF Nio längor är skötsam och omtyckt förening med friköpt tomt. Föreningen har god ekonomi och mycket låg belåning. Gemensamma utrymmen som erbjuds är cykelrum samt en fristående förrådsbyggnad vid Holbergsgatan 209 som bl.a. används
för trädgårdsverktyg. Föreningen har 26 p-platser varav 13 med uttag för värmare. Priset är för närvarande 300 kr/månad utan el, resp 450 kr/månad för plats med eluttag. För att ställa sig i kö kontaktar man styrelsen.

Bostaden är belägen i natursköna Blackeberg som erbjuder ett brett utbud av butiker, service och kommunikationer. Missa inte att ta en promenad i Grimsta naturreservat ner till Kanaanbadet där du tar en fika på det populära Trädgårdscaféet, eller Ängbybadet och dess båtklubb. Du tar dig in till innerstadspulsen på ca. 25 minuter via tunnelbanans gröna linje från Blackeberg C.

Vill ni få chansen på ett av Blackebergs mest eftertraktade radhus? Varmt välkomna på visning och att kontakta mig för mer information redan idag!
Vänliga hälsningar Alexandra Tyledal
Mäklarhuset Bromma 0707 86 88 89

Läs gärna mer om förening på deras hemsida som är mycket informativ: https://niolangor.bostadsratterna.se/


Boarea/biarea
80/15 kvm
Avgift
4 194 kr/mån
Rum
4 rum
Såld
2022-03-15

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.