Bällstavägen 250

Bällstavägen 250

Slutpris

6 250 000 kr


Norra Ängby— Bromma— Stockholm

Bällstavägen 250


Slutpris
6 250 000 kr

Norra Ängby— Bromma— Stockholm

Charmigt Norra Ängby-hus med lättskött tomt!

Med kort avstånd till det mesta i mysigt villaområde återfinns detta trivsamma hem med byggår 1938 som varit i samma familjs ägo sedan 1970. Väldisponerad villa om totalt 155 kvm (88+75) präglat av charmiga originaldetaljer, sociala ytor och goda förvaringsmöjligheter. Huset byggdes ut 1945 och idag finns två rymliga sovrum på övre plan, arbetsvänligt kök med intilliggande matrum samt en wc.

På källarplanet finns ett större badrum med tvättstuga, förrådsutrymmen, det gamla garaget samt ett allrum. Här finns möjlighet att skapa fler rum, både på övre och nedre plan och forma efter egna behov.

Utomhusmiljön är lättskött med gräsmatta i sydöst-läge med fruktträd och blomster. Lek och umgänge och lugn i harmoni med nära avstånd till vardagens bekvämligheter!

Norra Ängby är ett familjevänligt område med närhet till kommunikationer via T-bana, förskolor samt några av Stockholms bästa grundskolor. Närheten till naturen och vattnet ger också möjlighet till härliga utflykter, sköna bad och promenader längs med Mälaren som blir en naturlig del av boendemiljön. Här bor man med det centrala lägets bekvämligheter samtidigt som läget är lugnt och mysigt. En promenad bort så finns allt man kan tänkas behöva så som mataffär, kvarterskrog, bageri mm. För den träningsintresserade finns elljusspår runt Kyrksjön för härliga löprundor, simhall, gym och flertalet sporthallar i närområdet. För barnfamiljen ligger lekparken Björkan med sin välskötta 4H-gård 5 minuter bort, och för den ridintresserade är det cykelavstånd till Äppelvikens ridskola.
Välkomna till ett hem att trivas i!


Boarea/biarea
80/75 kvm
Driftkostnad
33 124 kr/år
Tomtarea
422 kvm
Rum
4 rum (2-3 sovrum)
Såld
2024-02-27

Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg

Denna villa på Bällstavägen såldes av oss 2024-02-27. Se alla våra försäljningar i Bromma samt även på Bällstavägen.

Boka värdering

Malou Maxe

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.