Ståltrådsvägen 20

Ståltrådsvägen 20

Slutpris

2 750 000 kr


Johannesfred— Bromma— Stockholm

Ståltrådsvägen 20


Slutpris
2 750 000 kr

Johannesfred— Bromma— Stockholm

Välplanerad tvåa högst upp i huset i trygg BRF!

- Högst upp i huset!
- Härlig balkong i sydväst läge
- Flexibelt tillträde
- Låg avgift där bredband ingår
- Lågt belånad förening som äger marken
- Två tillhörande förråd

(Planritning kommer inom kort)

Äntligen finns möjligheten att förvärva denna ljusa och härliga tvåa med optimalt planerade kvadratmeter i ett oslagbart läge med gångavstånd till tvärbanan, vatten och grönska! Lägenheter erbjuder goda förvaringsmöjligheter och ett härligt genomgående ljusinsläpp från fönster i alla rum. Förvaringen finns även i källarförråd där varje lägenhet har två stycken var. Bostaden bjuder på ett stort och luftigt vardagsrum och ett smakfullt renoverat kök med gott om förvaring. I anslutning till vardagsrummet finns den solsäkra balkongen med sjöglimt och minimal insyn från närliggande hus. Rofyllt sovrum med plats för större säng och annat önskvärt möblemang samt helkaklat och renoverat badrum.

Här bor man i en stabil och trygg förening som äger marken och som kontinuerligt genomfört många renoveringar under åren. Föreningen har även 3 lokaler. I Johannesfred har man nära till tvärbanan som enkelt tar er vidare till Alvik och in mot city, eller mot Sundbyberg och Solna. Här finns härliga naturområden med vatten, badbryggor och promenadspår. Området passar både de äldre som de yngre och har ett lugnt och ostört läge från biltrafiken. Som medlem i föreningen har man även tillgång till den mysiga innergården med murad grill och gott om bord och stolar för härliga middagar på somrarna.

Hör av er för mer information och anmäl er gärna till den visningstid som passar bäst!


Boarea
46 kvm
Avgift
2 310 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2022-06-02

Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg

Denna lägenhet på Ståltrådsvägen såldes av oss 2022-06-02. Se alla våra försäljningar i Bromma samt även på Ståltrådsvägen.

Boka värdering

Linn Johansson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.