Tranebergsvägen 43, vån 3/3

Tranebergsvägen 43, vån 3/3

Slutpris

3 600 000 kr


Traneberg— Bromma— Stockholm

Tranebergsvägen 43, vån 3/3


Slutpris
3 600 000 kr

Traneberg— Bromma— Stockholm

TVÅRUMMARE MED STOR BALKONG I SÖDERLÄGE!

- HÖGST UPP I HUSET
- BALKONG I SÖDERLÄGE
- STABIL & VÄLSKÖTT FÖRENING
- TREVLIG UTSIKT ÖVER MÄLAREN

Högst upp i huset erbjuds nu denna trevliga bostad om 60 kvadratmetrar. Detta hem är välplanerat och erbjuder ett stort kök med bra arbetsytor och naturlig plats för stor matgrupp, rymligt & ljust vardagsrum med gott om plats för önskat möblemang, rofyllt sovrum med bra förvaring samt ett helkaklat badrum med tvättmaskin. Som om det inte vore nog finns även en härlig, solfylld balkong i högt läge! Varje kvadratmeter utnyttjas på bästa sätt. De stora fönsterpartierna ger ett enastående ljusinsläpp som tillsammans med den tilltagna takhöjden ger en känsla av rymd.

Här bor man i en av områdets större föreningar som under åren genomgått större renoveringar och bibehållit en god ekonomi vilket avspeglas i de låga avgifterna och låg skuldsättning. På fastighetens innergård upplåts en större parkering för medlemmarna att nyttja. Till lägenheten disponeras ett vindsförråd.

På Tranebergsvägen bor man med ett svårslaget läge med 2 minuters gångavstånd till bra kommunikationer i Alvik med både tunnelbana och tvärbana och med närhet till Mälaren. Mysiga Traneberg erbjuder även härliga promenadstråk, närhet till affärer, restauranger och gym. Med en kort promenad från porten finns flertalet badbryggor och i hela området finns det gott om badplatser.

Välkommen att kontakta mig för mer information! Med vänliga hälsningar, Emma Andersson Hejll Mäklarhuset 073- 506 21 58.


Boarea
60 kvm
Avgift
3 273 kr/mån
Rum
2 rum
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2022-08-15

Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg

Denna lägenhet på Tranebergsvägen såldes av oss 2022-08-15. Se alla våra försäljningar i Bromma samt även på Tranebergsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.