Tyska Bottens Väg 33

Tyska Bottens Väg 33

Slutpris

1 850 000 kr


Nockebyhov— Bromma— Stockholm

Tyska Bottens Väg 33


Slutpris
1 850 000 kr

Nockebyhov— Bromma— Stockholm

Perfekt första lägenhet!

HÖR AV ER FÖR VISNING!

I naturnära Nockebyhov saluförs denna välplanerade och stilrena etta med stor och solig balkong i underbart grönskande läge, i det populära huset på Tyska Bottens väg 33.

Lägenheten har fina välbevarade golv och väggar målade i harmoniska kulörer. Tack vare de stora fönsterna upplevs bostaden väldigt ljus och rymlig.
Köket är renoverat med smakfulla val och erbjuder diskmaskin, kyl/frys samt mycket god förvaring i form av kökskåp. Badrummet erbjuder WC, handdukstork, dusch, kakel och klinker.

Området omges av fina grönområden med närhet till fina promenadstråk och motionsspår. På endast minuters promenad finner du Mälarens glittrande vatten vilket du kan promenera längsmed vattenbrynet på de soldränkta klipporna. Populära Judarskogens naturreservat finns också på behagligt promenadavstånd där flertalet promenadstigar leder dig runt sjön Judarns lummiga närområde. En kort promenad bort finner du även Garpes Livs, den lokala dagligvaruhandeln.

På cykel eller med buss tar dig snabbt och enkelt till Brommaplan som erbjuder goda kommunikationer och all tänkbar närservice.

Varmt välkommen på visning!


Boarea
25 kvm
Avgift
1 875 kr/mån
Rum
1 rum
Såld
2023-08-17

Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg

Denna lägenhet på Tyska Bottens Väg såldes av oss 2023-08-17. Se alla våra försäljningar i Bromma samt även på Tyska Bottens Väg.

Boka värdering

Linn Johansson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.