Kinnekullevägen 47

Kinnekullevägen 47

Slutpris

3 500 000 kr


Traneberg— Bromma— Stockholm

Kinnekullevägen 47


Slutpris
3 500 000 kr

Traneberg— Bromma— Stockholm

VÄLPLANERAD GAVELTVÅA MED SOLIG BALKONG PÅ TRANEBERGS BÄSTA ADRESS! VÅN 3/3

- BALKONG I SYDVÄST
- TRANEBERGS BÄSTA LÄGE
- VÄLPLANERADE KVM
- 2 TILLHÖRANDE FÖRRÅD
- 1 HYRESRÄTT KVAR I FÖRENINGEN

Varmt välkomna till Kinnekullevägen 47 och den här fantastiska 30-tals pärla med alla rätt. Här erbjuds en otroligt välplanerad och charmig lägenhet på bästa adress i Traneberg, mysiga och populära Kinnekullevägen! Lägenheten har en optimal planlösning och bjuder på fönster i tre väderstreck vilket ger ett härligt, genomgående ljus. Solig hörnbalkong med milsvid utsikt, lummigt läge, insynsskyddat och charmiga originaldetaljer är bara några av bostadens guldkorn!

Här bor ni i ett mycket populärt område ett stenkast från vatten, badplatser och härliga promenadstråk. Belägen i ett ostört läge med storstaden runt hörnet, närhet även till Alviks Torg med tunnelbana, tvärbana, bussar och all tänkbar närservice.

Vidare bor ni här i en trevlig och välskött förening. Föreningen sålde precis av en hyresrätt vilket innebär att man kommer kunna amortera av en hel del på lånen med de pengar som kommer in. Utöver hyresrätten så disponerar föreningen även över 2 lokaler som räknas som en dold tillgång till föreningen. De har nyligen renoverat taket, bytt alla fönster samt satt in säkerhetsdörrar till samtliga lägenheter. Till lägenheten hör 2 förråd.

Välkommen att kontakta mig för mer information! Med vänliga hälsningar Emma Bogren – Mäklarhuset 073-366 81 70


Boarea
53 kvm
Avgift
3 700 kr/mån
Rum
2 rum
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2023-03-16

Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg

Denna lägenhet på Kinnekullevägen såldes av oss 2023-03-16. Se alla våra försäljningar i Bromma samt även på Kinnekullevägen.

Boka värdering

Emma Bogren

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.