Tackjärnsvägen 11

Tackjärnsvägen 11

Slutpris

4 000 000 kr


Johannesfred— Bromma— Stockholm

Tackjärnsvägen 11


Slutpris
4 000 000 kr

Johannesfred— Bromma— Stockholm

Renoverad tvåa med stor inglasad balkong och utsikt mot Mälaren!

- Utsikt mot Mälaren!
- Stor inglasad balkong
- Snygga platsbyggda förvaringslösningar
- Klädkammare
- Renoverat kök med flera fönsterpartier
- Renoverat badrum med moderna finesser och golvvärme
- Fräscha ytskikt
- Snygga förvaringslösningar
- Nya fönsterbrädor i marmor
- Väldigt stabil och lågt belånad Brf (ca 1200 lån/kvm)
- Bredband ingår i avgiften
- Mysig oas med Mälaren som närmsta granne
- Gångavstånd till tvärbanan

Nu finns äntligen möjlighet att förvärva denna renoverade tvåa på populära Tackjärnsvägen! Här erbjuds en mycket väldisponerad lägenhet som med väl genomförda idélösningar och smakfulla detaljer skapar ett unikt och bekvämt boende i en oas till område. Bostaden är genomgående renoverad med både smakfulla och praktiska lösningar samt erbjuder en optimal planlösning. Här har ni ett rymligt och renoverat kök med matplats och utsikt mot Mälaren.

Ett stort och lättmöblerat vardagsrum med utgång till den inglasade balkongen som under sommartid blir till ett naturligt extrarum. Renoverat badrum (ca 2018, vårtumsintyg finns) med golvvärme, snygg och diskret golvbrunn, breda moderna kakelplattor, bra förvaring i form av kommod & spegelskåp, wc och handdukstork. I sovrummet finner ni mycket förvaring i form av en garderobsvägg samt en snygg platsbyggd förvaringslösning.

BRF Tackjärnet är en stabil och trygg förening med god ekonomi som har en belåningsgrad på cirka 1 200 lån/kvm. Till lägenheten hör ett separat förråd och i området finns parkering att hyra, tvättstuga i huset och festlokal att hyra för event.

Tackjärnsvägen är en populär återvändsgata med natur och vatten direkt utanför dörren! Det är ett rofyllt område med stadspulsen bara några kilometer bort. Föreningarna är stabila med god ekonomi och gott om bekvämligheter. Kommunikationer hittar man via tvärbanestationen Johannesfred och bussförbindelser.


Boarea
65.5 kvm
Avgift
3 402 kr/mån
Rum
2 rum
Såld
2023-02-13

Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg

Denna lägenhet på Tackjärnsvägen såldes av oss 2023-02-13. Se alla våra försäljningar i Bromma samt även på Tackjärnsvägen.

Boka värdering

Tim Prasertsri

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.