Adolfsbergsvägen 12

Adolfsbergsvägen 12

Slutpris

4 350 000 kr


Mariehäll— Bromma— Stockholm

Adolfsbergsvägen 12


Slutpris
4 350 000 kr

Mariehäll— Bromma— Stockholm

Trivsam trerummare i toppskick med öppen spis och balkong!

Välkommen till detta fantastiska boende i toppskick.
Lägenheten har precis genomgått en totalrenovering där man låtit nytt och gammalt karakterisera hemmet, med stilfulla materialval och bevarade originaldetaljer. Här erbjuds två rymliga och lättmöblerade sovrum, ett stilrent och modernt kök, socialt vardagsrum med plats för umgänge och goda förvaringsmöjligheter i flertalet garderober. Vidare finns ett nyrenoverat och stambytt badrum med vackra material som förmedlar en lyxig känsla. Som om det inte vore nog finns en härlig balkong i söderläge där solen kan avnjutas under årets varma månader, och under den kallare delen av året finns en öppenspis att tända och värma sig vid. Generösa fönsterpartier i tre väderstreck låter bostaden präglas av ljus och den väl nyttjade planlösningen ger en känsla av rymd. Ett hem att trivas i helt enkelt!

Här bor du i en trevlig och välskött förening med god ekonomi där stora genomförda renoveringar är genomförda varav senast ett stambyte under 2021. Förutom trevliga bostäder erbjuds en uppskattad gemensam tomt med uteplats för grill och utemöbler. Till medlemmarnas förfogande finns även tillgång till cykelrum, gemensam tvättstuga samt parkeringsplatser.

Lägenheten är lokaliserad i populära Mariehäll, en citynära stadsdel som med gångavstånd erbjuder fina promenadstråk, caféer, restauranger samt goda kommunikationer och allt vardagen har att önska. Bara ett stenkast bort finns Sundbyberg C med all tänkbar service så som tunnelbana och buss samt flera matbutiker, restauranger, gym, bank och apotek. Kommunikationer via, tunnelbana och pendel tar dig innanför tullarna på några få minuter, tvärbanan till södra Stockholm via Globen till Sickla Udde åt ena hållet och Solna C via Sundbyberg åt det andra. Gångavstånd till Bromma flygplats och Bromma Blocks.


Boarea
69.5 kvm
Avgift
3 975 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2022-05-05

Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg

Denna lägenhet på Adolfsbergsvägen såldes av oss 2022-05-05. Se alla våra försäljningar i Bromma samt även på Adolfsbergsvägen.

Boka värdering

Malou Maxe

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.