Almstigen 3

Almstigen 3

Slutpris

2 450 000 kr


Ulvsunda— Bromma— Stockholm

Almstigen 3


Slutpris
2 450 000 kr

Ulvsunda— Bromma— Stockholm

Väldisponerad tvåa på Almstigen 3!

- Perfekt planerad tvåa
- Vacker stavparkett
- Parkeringsplatser i föreningen
- Snabbt tillträde kan erbjudas
- Härligt ljusinsläpp

I naturnära Ulvsunda finns nu möjligheten att bli nästa ägare av denna väldisponerade tvåa. Här erbjuds ett härligt genomgående ljusinsläpp och charmiga 40-talsdetaljer bevarare i bostaden. Lägenheten har en öppen och välkomnande hall, goda förvaringsmöjligheter både i bostaden och tillhörande källarförråd. Vidare finner ni ett luftigt och lättmöblerat vardagsrum för både soffgrupp och matplats. Köket är praktiskt och har gott om arbetsytor och invid ligger sovrum med plats för dubbelsäng. Badrum är stambytt och helkaklat. Denna lägenhet är bara att flytta in i!

I Ulvsunda bor ni nära kommunikationer i form av buss och tvärbana. Tvärbanan Johannesfred tar er enkelt vidare mot Solna centrum eller till Alvik där man sedan kan åka vidare in mot city. För den som uppskattar natur och motion finns mängder med stråk att springa eller gå på rakt nedanför huset. Badbryggan är en attraktiv plats under varma sommardagar! Matbutiker, gym och shopping hittar ni i Bromma Blocks bara en kort cykeltur bort eller Mall of Scandinavia i Solna.

BRF Lödaren är en stabil HSB-förening som inkluderar husen närmast i backen. För den med bil finns parkeringsplats att hyra för billig summa och belåningsgraden är låg. Föreningen har en trevlig innergård nedanför Aspstigen där grill och utemöbler kan användas av de boende.

Varmt välkomna på visning!


Boarea
41 kvm
Avgift
3 064 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2022-02-23

Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg

Denna lägenhet på Almstigen såldes av oss 2022-02-23. Se alla våra försäljningar i Bromma samt även på Almstigen.

Boka värdering

Linn Johansson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.