Beckomberga Skogsväg 6, 2 tr

Beckomberga Skogsväg 6, 2 tr

Slutpris

4 175 000 kr


Bromma - Beckomberga— Bromma— Stockholm

Beckomberga Skogsväg 6, 2 tr


Slutpris
4 175 000 kr

Bromma - Beckomberga— Bromma— Stockholm

Fantastisk 4:a med stor balkong (18 kvm) mot grönska!

Välkommen till en underbar 4:a med genomgående stilrena materialval i attraktiva Beckomberga. Lägenheten är insynsskyddad belägen mot grönska. Generösa fönsterpartier som vetter åt tre olika väderstreck och ger ett bra ljusinsläpp. Bostaden erbjuder ett modernt kök med goda förvaringsmöjligheter och bra med arbetsyta, vardagsrum i direkt anslutning till köket med en härlig rymd och social sällskapsyta för middagar och umgänge. Med endast ett kliv ut från vardagsrummet når du balkongen om hela 18 kvm som ligger i lugnt läge mot grönskan. Golvet pryds av vacker askparkett och väggarna är målade i vitt. Här erbjuds två rofyllda sovrum samt ett stort master bedroom med direkt utgång till den mysiga balkongen. Stort badrum i tidlösa materialval utrustat med tvättmaskin och torktumlare. Bostaden har även en gäst-wc. Bra förvaringsmöjligheter. Finns en p-plats till varje lägenhet, 400 kr/mån.

Läget i Beckomberga är optimalt med många fördelar. Här bor du i ett lugnt och mycket trevligt område med närhet till goda kommunikationer, mataffär, natur, fantastiska promenadstråk och badplatser längs Mälarens glittrande vatten. Området är barnvänligt med närhet till förskolor och skolor, bland annat finns Beckombergaskolan. Goda kommunikationer i form av närhet till tunnelbanans gröna linje vid Islandstorget som du når med ca 10 minuters promenad från porten, tunnelbanan tar dig in till city på ca 20 min. Buss 117 tar ca 8 minuter till Brommaplan där tunnelbanan ansluter för vidare färd till city. Idrottslivet är utbrett och i området finns sim- och idrottshallen Åkeshov och Ängby IP som används främst till fotboll och friidrott. Det är även nära till Bromma Golf med korthålsbana och golfhall samt till ridmöjligheter i Äppelvikens såväl som Vällingbys ridskola.

En bostad att trivas i som jag starkt rekommenderar dig att uppleva på plats!

Kontakta mig gärna om du har frågor!

Med vänliga hälsningar,
Robert Blomster, Mäklarhuset, 073 231 38 02


Boarea
85 kvm
Avgift
4 929 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2018-10-18

Mäklarhuset Spånga

Denna lägenhet på Beckomberga Skogsväg såldes av oss 2018-10-18. Se alla våra försäljningar i Bromma samt även på Beckomberga Skogsväg.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.