Sök Meny
Såld

Bromma - Norra Ängby / Beckombergavägen 121

Välkommen till denna trevliga villa i populära Norra Ängby! På entréplan finns kök, vardagsrum med härlig veranda, två rum som kan disponeras som sovrum eller kanske bibliotek/arbetsrum samt liten toalett. På övre plan finns två rymliga sovrum samt ett badrum. Källarvåningen inrymmer bl a allrum, sovrum, tvättstuga, matkällare samt en liten snickarverkstad. Fin uppvuxen trädgårdstomt som är friköpt. Villan är belägen nära Ängby Torg samt Norra Ängby skola. Denna charmiga pärla behöver lite kärlek och omvårdnad. Välkommen på någon av visningarna!

Bromma / Norra Ängby
Beckombergavägen 121
Slutpris: 7 250 000 kr
Boarea/biarea: 106/70 kvm
Driftkostnad: 34 750 kr/år
Tomtarea: 531 kvm
Rum: 6 rum, varav 4 sovrum
Såld: 2016-12-13
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Bromma / Beckombergavägen

Andra liknande sålda bostäder

 • Elbilar på frammarsch
  Elbilar på frammarsch

  Nyheter om klimatförändringar duggar tätt. Många tror att elektricitet är framtidens ersättning för fossilbränslen och det pågår mycket forskning inom området.

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

 • Checklista: Gå husronden – inför vintern
  Checklista: Gå husronden – inför vintern

  Vintern står för dörren och det är dags att plocka fram kängor, mössor och vantar. Lika viktigt är dock att du rustar ditt hus för den kalla årstiden – så att det inte drabbas av onödiga skador av regn och snömassor.