Bergslagsvägen 43

Bergslagsvägen 43

Slutpris

2 300 000 kr


Bromma - Åkeshov— Bromma— Stockholm

Bergslagsvägen 43


Slutpris
2 300 000 kr

Bromma - Åkeshov— Bromma— Stockholm

GAVEL 1A MED POTENTIAL I LUMMIGT LÄGE MED SOLIG BALKONG!

- Renoveringsbehov
- Kan enkelt göras om till en 2a
- Justering av hela planlösningen är möjligt (se alternativ planlösning)
- Gavelläge
- Insynsskyddat läge
- Rymlig balkong med mycket sol
- Värme, vatten, bredband och kabel-TV ingår i månadsavgiften
- Mycket ljusinsläpp
- Vädringsfönster i badrum
- Klädkammare
- Externt källarförråd
- Flexibelt tillträde
- Möjlighet till justering av planlösning
- Stabil förening som genomgått flertalet stora renoveringar
- Välskött förening med god ekonomi och otroligt låg belåningsgrad om ca 1300 kr / kvm
- Närhet (300 m) till goda kommunikationer vid Brommaplan. Gröna linjens tunnelbana tar dig till city på 15 min
- Boendeparkering för 300 kr/ mån

Söker ni efter det perfekta första boendet med bästa möjliga förutsättningar till att renovera? I så fall har ni hittat rätt! Varmt välkommen till denna välplanerade och ljusa etta i fina Åkeshov! Här har vi en bostad för dig som vill flytta in i en stabil förening och sätta din egen prägel! Denna bostad har mycket att erbjuda! Till höjdpunkterna hör en trevlig och rymlig balkong i soligt söderläge med utsikt mot den grönskande gården, ett stort och ljust vardagsrum/allrum med stora fönsterpartier i fler väderstreck som ger ett otroligt ljusinsläpp, praktiskt och rymligt kök med fönster samt ett helkaklat badrum med vädringsfönster. Lägenheten har många alternativa lösningar om man skulle vilja ändra planlösningen.

Brf Syskrinet 14 är en väldigt välskött förening med väldigt god ekonomi. De har amorterat regelbundet på sina lån och har fortfarande många hyresrätter kvar som är en stor dold tillgång, vilka säljs varefter de blir lediga. Fiber ingår i månadsavgiften. Det finns två tvättstugor. Medlemmarna har även möjlighet att hyra en övernattningslägenhet som ligger på Bergslagsvägen 43.
Föreningen äger 9 st parkeringsplatser som kan hyras för 500:-/ mån (med elstolpar för tex motorvärmare) och 8 st garageplatser som kostar 1200:-/mån att hyra. För närvarande är det lång kö till parkeringsplatserna och ibland kö till garage. Det finns boendeparkering längst Bergslagsvägen med taxa 5 (300kr/mån).

Föreningen är belägen nära Brommaplan med goda kommunikationer i form av t-bana och bussar. I Brommaplan finns ett brett serviceutbud med bl.a. ICA, Coop, Systembolaget, apotek, SATS, restauranger, banker, butiker bageri m.fl. Med tunnelbanans gröna linje tar det ca 10 minuter till Fridhemsplan och en kvart till Centralen. Bussar går från Brommaplan vidare ut mot Solna/Sundbyberg, Ekerö och andra kringliggande kommuner. I närområdet finns fina omgivningar vid exempelvis Åkeshofs Slott, Lillsjön och naturreservatet Judarn med promenadstråk och löpslingor. I Judarskogen ligger en sjö som på vintrarna används som skridskobana. Nere vid Mälaren finns bra badmöjligheter från Klipphällar och det populära Ängbybadet med fin sandstrand.

Varmt välkommen att kontakta mig för mer information eller möjlighet till privatvisning!
Med vänlig hälsning Alexandra Mäklarhuset 0707 86 88 89


Boarea
40 kvm
Avgift
2 653 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2022-05-17

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.