Björkbacksvägen 51, vån 3/3

Björkbacksvägen 51, vån 3/3

Slutpris

4 610 000 kr


Ulvsunda— Bromma— Stockholm

Björkbacksvägen 51, vån 3/3


Slutpris
4 610 000 kr

Ulvsunda— Bromma— Stockholm

SMAKFULL 3:A HÖGST UPP I HUSET I VACKER FASTIGHET ANNO 1918

-HÖGST UPP I HUSET
-GAVELLÄGE
-FASTIGHET ANNO 1918
-FÖRENINGEN ÄGER MARKEN

Nu finns möjlighet att förvärva en 3:a i populära Brf Montören i vacker 20-tals stil på lummiga Björkbacksvägen! Varmt välkommen till denna stilfulla och perfekt planerade bostad med grönskan precis utanför fönsterna. Ett unikt tillfälle att förvärva en av dessa eftertraktade lägenheter intill Ulvsunda slott.

Här erbjuds en ljus och väldisponerad 3:a om 72 kvm i en vacker fastighet anno 1918 med grönskan precis utanför fönsterna. Ett rymligt sovrum med klädkammare samt ett mindre rum som funkar utmärkt som barn/gästrum eller kontor, ett generöst vardagsrum och smakfullt kök med plats för större matbord. Fräscht badrum och en inbjudande hall med med klinkergolv.

Vidare bor ni här i en äldre och mycket välskött förening med god ekonomi. Här bor ni mitt i ett attraktivt grönområde och får tillgång till föreningens härliga trädgård med möbler och grillplatser samt egen lekplats. Husen i föreningen uppfördes mellan 1918 och 1920 av arkitekten Gustav Larsson och har många tidstypiska drag i arkitekturen. Till föreningen hör även bastu och lekrum med b.la. bordtennis. Föreningen äger marken. Tillhörande källarförråd.

Närhet till bra kommunikationer där tvärbanan och flertalet busslinjer nås med kort gångavstånd. Vidare finns det ett bra utbud av närservice (lunchrestaurang, kläd- och inredningsbutiker samt mataffär) vid Bromma Blocks, samt Citygross några minuter från bostaden. Ulvsunda slott ligger en kort promenad bort och erbjuder ett fantastiskt spa som är värt att besöka!

Välkommen att höra av dig för mer information! Vänliga hälsningar, Emma Andersson Hejll-Mäklarhuset Bromma 073-506 21 58.


Boarea
72 kvm
Avgift
4 071 kr/mån
Rum
3 rum
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2021-11-25

Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg

Denna lägenhet på Björkbacksvägen såldes av oss 2021-11-25. Se alla våra försäljningar i Bromma samt även på Björkbacksvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.