Björketorpsvägen 13 / Bromma - Norra Ängby / Bromma / Stockholm

Slutpris
1 550 000 kr
Referensnummer
160 642
Boarea
28 kvm
Avgift
1 762 kr/mån
Driftkostnad
350 kr/mån
Såld
2014-08-19
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Björketorpsvägen 13 såldes av oss 2014-08-19. Se alla våra försäljningar i Bromma

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Bromma - Norra Ängby är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Optimalt planerad etta om 28 kvm av högsta klass. Lugnt belägen nära grönska och endast 5 min till T-bana. Genomgående parkettgolv, nymålade vita väggar, sovalkov samt fransk balkong. Helkaklat badrum med klinkergolv. Hiss. Populärt område som genomgår förändring. Norra Ängby villaområde på ena sidan samt blivande Vällingby Parkstad på andra. Även nära till Vällingby City med all dess service samt shopping. Flera gym i närheten, gott om motionsspår samt till flera badplatser

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.