Björnsonsgatan 138

Björnsonsgatan 138

Slutpris

3 180 000 kr


Bromma-Blackeberg— Bromma— Stockholm

Björnsonsgatan 138


Slutpris
3 180 000 kr

Bromma-Blackeberg— Bromma— Stockholm

Fin 3:a i populära Brf Norrmannen med hiss!

Välkommen till denna fina 3:a i Brf Norrmannen. Denna 3:a erbjuder en bra planlösning med goda möjligheter till alternativ möblering. Renoverat och fullutrustat kök med burkspråk mot grönskan, stambytt badrum med takdusch och tvättpelare, två sovrum i bra storlekar utan insyn och bra förvaringsmöjligheter. Stort och ljust vardagsrum med fiskbensparkett som erbjuder fönster i tre olika riktningar. Utgång till balkongen från vardagsrummet mot en tyst och lugn innergård. Bör upplevas!

I Blackeberg har du det mesta inom några minuters promenad. Du har Mälaren precis runt hörnet med mäktiga klippor för sol och bad varma sommardagar. Här finner även flera badplatser längs med vattnet. Bl.a. Ängbybadet och Kanaanbadet. Går du i tankarna på att skaffa båt finns här ett urval på olika båtklubbar. Blackeberg har även ett stort utbud av grönområden med bl.a. elljusspår, utomhusgym och för att inte glömma Grimsta Naturreservat som är en riktig storskog. Stora delar av Blackeberg är byggt på 1950-tal och i Blackebergs centrum hittar du även apotek, mataffär, gym, bank, torghandel och bibliotek.
Här finns ett flertal förskolor, den populära Ängbyskolan, Blackebergsskolan, samt Blackebergs Gymnasium


Boarea
71 kvm
Avgift
3 737 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 8 (Hiss finns)
Såld
2019-06-30

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.