Björnsonsgatan 138

Björnsonsgatan 138

Slutpris

3 800 000 kr


Bromma / Blackeberg— Bromma— Stockholm

Björnsonsgatan 138


Slutpris
3 800 000 kr

Bromma / Blackeberg— Bromma— Stockholm

TOTALRENOVERAD 3A I TOPPSKICK PÅ VÅN 7 AV 8 MED MILSVID UTSIKT I POPULÄR FÖRENING!

- Totalrenoverad bostad i toppskick
- Våning 7 av 8
- Milsvid utsikt
- Rymlig balkong i soligt läge
- Två stora och vältilltagna sovrum
- Stora fönsterpartier med mycket naturligt ljus
- Oslagbart burspråk i kök
- Integrerad diskmaskin
- Genomgående ljus ekparkett i hela bostaden
- Hel kyl och frys
- Förberett för tvättmaskin
- Stambytt badrum 2008
- Goda förvaringsmöjligheter i form av inbyggda orginalskåp /garderober
- Till bostaden hör ett externt förråd
- Hiss
- Fri parkering i område
- Välskött förening med låg belåningsgrad om 5000 kr/kvm
- Föreningen innehar 22 hyresrätter vilket utgör ett dolt kapital för framtiden
- Närhet till vatten, grönområden, tunnelbanestation och bussar

Det är ett sant nöje att äntligen få presentera denna unika och topprenoverade trerummare i kärnan av natursköna Blackeberg! Jag hjälper nu BRF Norrmannen att finna nya lyckliga ägare till denna smakfulla lägenheten som har mycket utöver det vanliga som är värt att lyfta fram. Till höjdpunkterna hör bland annat bostadens milsvida utsikt från såväl stora fönsterpartier som från den rymliga balkongen i soligt läge vilket gör detta till kanske Blackebergs bästa trea! Vidare har ni här en totalrenoverad bostad med genomgående ljus ekparkett samt ljusmålade väggar i alla rum, ett stilrent och minimalistisk fullt utrustat kök med diskmaskin och hel kyl och frys, två stora och vältilltagna sovrum, helkaklat och stambytt badrum samt optimala förvaringsmöjligheter i platsbyggda garderober med orginaldetaljer. Bostaden präglas av ett underbart ljus från stora fönsterpartier i bostadens alla rum. Tillhörande bostaden finns även ett källarförråd. Här har ni en bostad att flytta in i och börja trivas direkt, detta är en bostad som verkligen ger orden ¨måste upplevas på plats¨ en mening!

BRF Norrmannen är en välskött och populär förening som amorterar flitigt på sina lån, har en låg belåningsgrad om 5000 kr/kvm samt innehar 22 hyresrätter. Som bostadsrättsinnehavare har man tillgång till gemensamma utrymmen som tvättstuga, cykelförråd, barnvagnsförråd samt en övernattningslägenhet. Föreningen har även ett flertal parkeringsplatser för 300 kr / mån. På gator utanför och på angränsade gator gäller fri parkering med undantag för städdagar.

Bostaden är belägen i natursköna Blackeberg som erbjuder ett brett utbud av butiker, service och kommunikationer. Missa inte att ta en promenad i Grimsta naturreservat ner till Kanaanbadet där du tar en fika på det populära Trädgårdscaféet, eller Ängbybadet och dess båtklubb. Du tar dig in till innerstadspulsen på ca. 20 minuter via tunnelbanans gröna linje från Blackeberg C.

Missa inte chansen att förvärva Blackebergs bästa trerummare!
Varmt välkommen att kontakta mig för mer information och välkomna på de öppna visningarna! Det går redan nu att boka plats på de öppna visningarna, klicka er vidare på ' läs mer hos mer hos mäklaren' för att boka visning 10/4 eller 11/4. Vi ses!
Alexandra Tyledal Mäklarhuset Bromma 0707 86 88 89


Boarea
71 kvm
Avgift
3 737 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
7 av 8 (Hiss finns)
Såld
2022-04-13

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.