Brommabågen 19 / Brommaplan / Bromma / STOCKHOLM

Renoveringsdröm!

Slutpris
2 000 000 kr
Boarea
40 kvm
Avgift
2 624 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2017-12-15
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Brommabågen såldes av oss 2017-12-15. Se alla våra försäljningar i Bromma samt även på Brommabågen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Brommaplan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

ACCEPTERAT PRIS! Högst upp i huset finner ni denna 1:a på 40 kvm (möjlig minitvåa) med fönster i två väderstreck som ger ett genomgående ljusflöde. Insynsskyddat läge med en härlig och stor balkong i söder som vetter mot innergård och grönska. Charmigt originalkök med redalådor, rymligt allrum med olika möbleringsmöjligheter samt bra förvaring i både garderob och klädkammare. Stambytt badrum. Bo i en stabil förening med välskötta fastigheter samt att föreningen har ett mycket stort dolt kapital i form av hyreslägenheter. Låg avgift! Nära Brommaplan med bra kommunikationsmöjligheter via både t-bana o bussar. Vid Brommaplan finns även stort utbud av affärer, restauranger och övrig service. I närområdet finns fina omgivningar vid exempelvis Åkeshofs Slott, Lillsjön och naturreservatet Judarn med härliga promenadstråk.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration