Brommabågen 19, 2,5 tr

Brommabågen 19, 2,5 tr

Slutpris

2 600 000 kr


Bromma - Brommaplan— Bromma— Stockholm

Brommabågen 19, 2,5 tr


Slutpris
2 600 000 kr

Bromma - Brommaplan— Bromma— Stockholm

Nyrenoverad 2:a om 40 kvm vid Brommaplan - med balkong i söderläge!

Högst upp i huset finner ni denna ljusa och välkomnande nyrenoverade tvårummare som har fått både nytt kök (2018), nylagd parkett och nymålade vita väggar samt spotlights lägenheten igenom. En härlig 2:a på 40 kvm med balkong. Här erbjuds ett stort vardagsrum med ljusinsläpp från två fönster samt utgång till den möblerbara balkongen med trätrall - i härligt söderläge, vilket ger ett otroligt ljus rummet igenom. Ett smakfullt & praktiskt kök med diskmaskin med öppen planlösning mot vardagsrummet ger social samvaro i bostaden. Vidare finner ni ett väl tilltaget sovrum med plats för säng och tillhörande sängbyråer, samt fräscht badrum stor duschhörna. Bo i en stabil förening med välskötta fastigheter samt att föreningen har ett mycket stort dolt kapital i form av hyreslägenheter. I avgiften ingår bredband 200/200 Mbps. Stort källarförråd hör till lägenheten. Nära Brommaplan med bra kommunikationsmöjligheter via både t-bana o bussar. Vid Brommaplan finns även stort utbud av affärer, restauranger och övrig service. I närområdet finns fina omgivningar vid exempelvis Åkeshofs Slott, Lillsjön och naturreservatet Judarn med härliga promenadstråk.

Varmt välkomna på visning!


Boarea
40 kvm
Avgift
2 624 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2018-02-27

Mäklarhuset Spånga

Denna lägenhet på Brommabågen såldes av oss 2018-02-27. Se alla våra försäljningar i Bromma samt även på Brommabågen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.