Fredrikslundsvägen 3 / Bromma / Stockholm

Hemtrevlig tvåa i stambytt, stabil och välskött förening!

Slutpris
2 450 000 kr
Boarea
44 kvm
Avgift
2 878 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1/2 (Hiss finns)
Såld
2018-04-19
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Fredrikslundsvägen såldes av oss 2018-04-19. Se alla våra försäljningar i Bromma samt även på Fredrikslundsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Bromma är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkomna till en välplanerad och trivsam tvåa som är det perfekta första gemensamma hemmet.
I det hemtrevliga vardagsrummet som är bostadens nav ryms såväl soffhörna för avkopplande stunder, som mindre arbetshörna om du behöver arbeta hemifrån. Härifrån kommer du ut på balkongen som är den givna platsen varma och sköna sommarkvällar. Är ni många finns det en terrass för grillning på baksidan av huset. I det snygga köket finns gott om förvaringar och bra med arbetsyta för den som tycker om att umgås med vänner över en bit mat. I sovrummet finns plats för bredare säng och favoritplaggen i två rymliga garderober med överskåp. Fräscht badrum med duschhörna, vädringsfönster och tvättmaskin.

Med lugn och grönska i området och all service som du kan behöva på kortare promenadavstånd blir detta en bostad med både bekvämt och praktiskt läge.

Välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration