Galonvägen 1

Galonvägen 1

Slutpris

3 000 000 kr


Riksby— Bromma— Stockholm

Galonvägen 1


Slutpris
3 000 000 kr

Riksby— Bromma— Stockholm

Välplanerad tvåa högst upp i huset med balkong i söderläge!

Högst upp i huset med balkong i söderläge finner ni denna härliga 2:a! Här erbjuds generösa sällskapsytor, ett luftigt sovrum med bra förvaringsmöjligheter och ett helkaklat badrum med tvättmaskin. Bostaden är belägen i lugnt grönskande läge i Riksby. Föreningen har en mycket låg skuldsättning och låg avgift. Från bostaden går ni till tunnelbanan på endast några minuter.

Bostaden har ljusa ytskikt och präglas av ett härligt ljusinsläpp tack vare fönster i två väderstreck. Köket är väl genomtänkt och har gott om förvaring bakom vita skåpsluckor, fantastisk utsikt mot kolonilotterna och utrymme för matplats invid fönster. Stort och lättmöblerat vardagsrum med plats för soffgrupp med TV samt mediamöbel. Via vardagsrummet når man bostadens trevliga balkong i rakt söderläge. En riktig höjdare under sommarhalvåret. Ljust och harmoniskt sovrum med goda förvaringsmöjligheter och plats för stor dubbelsäng. Fräscht helkaklat och stambytt badrum med tvättmaskin. Inbjudande hall som ger ett gott första intryck av denna fina bostad. Här finns plats för att hänga av sig ytterkläderna. I källaren finns även ett stort och rymligt förråd.

Området omges av fina grönområden med närhet till fina promenadstråk och motionsspår vid t.ex. Lillsjön och koloniområdet Iris. Intill Lillsjön hittar ni även ett trevligt utegym. Centralt läge vid Abrahamsberg eller Brommaplan som erbjuder goda kommunikationer och all tänkbar närservice.


Kontakta gärna mig för mer information!
Med vänliga hälsningar,
Emma Bogren, 0733668170


Boarea
51 kvm
Avgift
2 911 kr/mån
Rum
2 rum
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2021-02-14

Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg

Denna lägenhet på Galonvägen såldes av oss 2021-02-14. Se alla våra försäljningar i Bromma samt även på Galonvägen.

Boka värdering

Emma Bogren

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.