Gubbkärrsvägen 29G

Gubbkärrsvägen 29G

Slutpris

2 450 000 kr


Nockebyhov— Bromma— Stockholm

Gubbkärrsvägen 29G


Slutpris
2 450 000 kr

Nockebyhov— Bromma— Stockholm

CHARMIG ETTA HÖGT UPP I HUSET MED BALKONG I SOLIGT LÄGE!

- Optimalt planerad
- Högt upp i huset utan insyn och med en fantastik utsikt
- Stambytt badrum från 2017
- Renoveringsfond om ca 23.000kr tillhörande lägenheten
- Stabil förening som genomgått många stora renoveringar
- Tillhörande förråd

Varmt välkommen till denna mycket välplanerade och ljusa etta i lugnt läge med en fantastisk karaktär och stor balkong i bästa solläge! Bostaden präglas av fina tidstypiska detaljer som unika fönsterpartier och spännande vinklar. Tack vare den optimala planlösningen gör det bostaden både lättmöblerad och trivsam. Härligt ljusinsläpp tack vare fönster i två väderstreck och helt fritt från insyn. Rymligt kök med plats för ett större matbord, vackert burspråk, stort och luftigt allrum där både sovdel och soffgrupp ryms samt ett renoverat badrum. Detta är bara några av bostadens fördelar!

BRF Koppartältet är en stor, skötsam och relativt nybildad förening som under en kort tid har utfört många underhållsarbeten (inkl. stambyte) och har mycket stora dolda tillgångar i form av ca 31 hyresrätter, stabila intäkter från lokaler samt mycket pengar i kassan (årsredovisning 2020). Gemensamma utrymmen som erbjuds är tvättstugor, barnvagnsförråd, cykelförråd, bibliotek, motionsrum och snickarrum/slöjdateljé. Utöver detta kan man genom föreningen hyra parkerings- och garageplatser.

I Nockebyhov bor du mitt i grönskan, med närhet till Judarskogens naturreservat, flertalet badplatser, Garpes välsorterade matbutik och utmärkta kommunikationer med buss som snabbt tar en till Brommaplan och där gröna linjen enkelt tar en till T-centralen. En kort promenad från lägenheten går även Nockebybanan som enkelt tar er till Alvik.

Välkomna på visning!
Hälsningar,
Emma Bogren 073-3668170


Boarea
48 kvm
Avgift
3 173 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
3 av 4 (Hiss finns)
Såld
2021-09-22

Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg

Denna lägenhet på Gubbkärrsvägen såldes av oss 2021-09-22. Se alla våra försäljningar i Bromma samt även på Gubbkärrsvägen.

Boka värdering

Emma Bogren

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.