Hagelstavägen 16

Hagelstavägen 16

Slutpris

2 725 000 kr


Bromma/Mariehäll— Bromma— Stockholm

Hagelstavägen 16


Slutpris
2 725 000 kr

Bromma/Mariehäll— Bromma— Stockholm

- Totalrenoverad lägenhet - Låg avgift - Optimerad planlösning - Gavelläge -

Totalrenoverad och yteffektiv lägenhet om 2 rok och ett litet extra rum i attraktiva Mariehäll! Bostaden upplevs klart större tack vare sin optimerade planlösning. I denna bostad erbjuds ett lättmöblerat vardagsrum med fönster i två väderstreck, stilfullt kök socialt beläget i en öppen planlösning mot vardagsrum, ett rejält sovrum, ett lite mindre rum som kan användas som sovrum eller arbetsrum samt helkaklat badrum. Ljusa ytskikt samt golv i ekparkett genomgående för lägenheten. Den perfekta bostaden för den mindre familjen eller för de som önskar ha ett extra rum som kontor!

Mariehäll är ett expansivt område där det under de senaste åren öppnat flertalet restauranger och gym. Inom 10 min gångavstånd når du livfulla Sundbyberg som med sin charmiga småstadskaraktär erbjuder ett rikligt utbud av butiker, flertalet restauranger och fenomenala kommunikationsmedel som gör området till ett av de mest lättillgängliga i hela Storstockholm. Inom kort gångavstånd når du det stora köpcentret Bromma Blocks. Här bor du med närhet till all tänkbar service, trevliga grönområden & promenadstråk som tar dig hela vägen in till stan.

Hjärtligt välkommen på visning!


Boarea
46 kvm
Avgift
2 500 kr/mån
Rum
2 rum (1-2 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2021-02-15

Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg

Denna lägenhet på Hagelstavägen såldes av oss 2021-02-15. Se alla våra försäljningar i Bromma samt även på Hagelstavägen.

Boka värdering

Hevrê Yildiz

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, kurdiska, turkiska ...+2

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.