Sök Meny
Såld

STOCKHOLM / Bromma - Bromma - Blackeberg / Holbergsgatan 46, 3 tr

Välplanerad 2:a med balkong!

Varmt välkomna till en ljus och fint renoverad 2:a intill Blackebergs centrum! Planlösningen disponeras genom en välkomnande entré med förvaring i garderober med spegeldörrar. Vardagsrummet är ljust och lättmöblerat och har utgång till balkongen i härligt sydvästläge. Köket är nyligen renoverat med blanka, mörka luckor och hög maskinell standard. Här ryms även matplats intill fönstret. Sovrummet är rymligt med gott om plats för dubbelsäng och sängbord och duschrummet är helkaklat med duschhörna och kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Här bor du i en trevlig förening precis intill Blackebergs centrum med närservice och goda kommunikationer med tunnelbanans gröna linje och bara 25 min till Stockholms central. En knapp kilometer bort ligger Grimsta naturreservat med härliga promenadstråk och badklippor längs med Mälaren.

Välkommen på visning!

Sponsrade länkar
STOCKHOLM / Bromma / Bromma - Blackeberg
Holbergsgatan 46, 3 tr
Slutpris: 2 800 000 kr
Boarea: 54 kvm
Avgift: 2 442 kr/mån
Driftkostnad: 370 kr/mån
Rum: 2 rum (1 sovrum)
Våning: 3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld: 2017-03-25
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Liknande bostäder i närheten
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Stockholm / Bromma / Holbergsgatan