Sök Meny
Såld

STOCKHOLM / Bromma - Bromma - Blackeberg / Holbergsgatan 46, 3 tr

Välplanerad 2:a med balkong!

Varmt välkomna till en ljus och fint renoverad 2:a intill Blackebergs centrum! Planlösningen disponeras genom en välkomnande entré med förvaring i garderober med spegeldörrar. Vardagsrummet är ljust och lättmöblerat och har utgång till balkongen i härligt sydvästläge. Köket är nyligen renoverat med blanka, mörka luckor och hög maskinell standard. Här ryms även matplats intill fönstret. Sovrummet är rymligt med gott om plats för dubbelsäng och sängbord och duschrummet är helkaklat med duschhörna och kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Här bor du i en trevlig förening precis intill Blackebergs centrum med närservice och goda kommunikationer med tunnelbanans gröna linje och bara 25 min till Stockholms central. En knapp kilometer bort ligger Grimsta naturreservat med härliga promenadstråk och badklippor längs med Mälaren.

Välkommen på visning!

Sponsrade länkar
STOCKHOLM / Bromma / Bromma - Blackeberg
Holbergsgatan 46, 3 tr
Slutpris: 2 800 000 kr
Boarea: 54 kvm
Avgift: 2 442 kr/mån
Driftkostnad: 370 kr/mån
Rum: 2 rum, varav 1 är sovrum
Våning: 3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld: 2017-03-25
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Bromma / Holbergsgatan
 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Från slösande spekulanter till försiktiga supersparare på tio år
  Från slösande spekulanter till försiktiga supersparare på tio år

  Det finns flera faktorer som bidragit till att de svenska hushållens sparande så snabbt har stigit till så höga nivåer. En gynnsam ekonomisk utveckling de senaste tio åren har bidragit. Inkomsterna har stigit, fler har fått jobb och huspriserna har ökat samtidigt som både ränta och inflation varit låga.