Klädesvägen 28-42 / Bromma / Stockholm / Nyproduktion

Nyproducerad 2:a i Bromma Tracks!

Slutpris
2 730 000 kr
Boarea
43 kvm
Avgift
2 437 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 5 (Hiss finns)
Såld
2016-12-27
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Klädesvägen 28-42 såldes av oss 2016-12-27. Se alla våra försäljningar i Stockholm

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Bromma är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Bli den första att flytta in denna nyproducerade 2:a i det populära projektet Bromma Tracks! Lägenheten om 43 kvm är smart planerad och har balkong i soligt söderläge mot innergården som har en gemensam pool för medlemmarna. Fantastiskt beläget med omedelbar närhet till Brommaplan med service, t-bana, bussar, lekområden, grönområden och fina Lillsjön med badmöjligheter. Bromma Blocks med stort shoppingutbud ligger ca 10 min bort med bil/buss och där ligger även Bromma Airport. T-banans gröna linje vid Brommaplan tar dig till Fridhemsplan på 10 min i ena riktningen och Vällingby på samma tid i den andra.
Tillträde 10/2 2017.

Läs gärna mer i den ekonomiska planen eller på https://www.ssmfastigheter.se/bostadsratt/vara-bostadsratter/bromma-tracks/.

Kontakta ansvarig mäklare för mer information.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration