Sök Meny
Välkommen på visning

Kontakta mäklaren för mer information kring visningstider.

Anmäl intresse
Stockholm / Bromma
Klädesvägen 28-42
Accepterat pris: Kalkyl 2 825 000 kr
Boarea: 43 kvm
Avgift: 2 437 kr/mån
Rum: 2 rum, varav 1 sovrum
Våning: 2 av 5 (Hiss finns)

Nyproduktion / Stockholm - Bromma / Klädesvägen 28-42

Nyproducerad 2:a i Bromma Tracks!

Bli den första att flytta in denna nyproducerade 2:a i det populära projektet Bromma Tracks! Lägenheten om 43 kvm är smart planerad och har balkong i soligt söderläge mot innergården som har en gemensam pool för medlemmarna. Fantastiskt beläget med omedelbar närhet till Brommaplan med service, t-bana, bussar, lekområden, grönområden och fina Lillsjön med badmöjligheter. Bromma Blocks med stort shoppingutbud ligger ca 10 min bort med bil/buss och där ligger även Bromma Airport. T-banans gröna linje vid Brommaplan tar dig till Fridhemsplan på 10 min i ena riktningen och Vällingby på samma tid i den andra. Tillträde 10/2 2017. Läs gärna mer i den ekonomiska planen eller på https://www.ssmfastigheter.se/bostadsratt/vara-bostadsratter/bromma-tracks/. Kontakta ansvarig mäklare för mer information.

Rumsbeskrivning
 • Hall
  Inbjudande hall med plats för avhängning samt förvaring av ytterkläder och skor. Flera garderober utgör god förvaring. Mattlackerad ekparkett.
 • Vardagsrum
  Vardagsrum i öppen planlösning mot kök vilket bidrar till en perfekt social yta. Lätt möblerat med plats för soffgrupp, tv-möbel och matsalsbord. Utgång till lägenhetens balkong nås också härifrån.
 • Kök
  Vita, släta luckor och bänkskiva av laminat, kombinerad kyl/frys alternativt kyl och frys, häll med ugn och diskmaskin. Förberett för mikro. Stänkskydd av kakel. Golv belagda med mattlackerad ekpakett. Vitmålade väggar. Eklaserade träsocklar.
 • Sovrum
  Sovrummet ligger direkt till vänster från lägenhetens hall. Rymmer dubbelsäng och sängbord. Mattlackerad ekparkett.
 • Badrum
  Tvättställ med kommod, wc, duschvägg med draperistång samt spegelskåp. Kombimaskin med tvätt och tork. Golv med klinker och kakel på väggarna.
Fakta om bostaden
Beskrivning
 • Boarea
  43 kvm (Boareauppgifter enligt bostadsrättsföreningen)
 • Rum
  2 rum
Byggnadssätt
 • Byggnadsår
  2016
 • Värme och ventilationsanl.
  Fjärrvärme
 • Beskrivning
  Till- och frånluftsventilation med värmeåtervinning (TFX) Frånluft i kök (spiskåpa) och i badrum.
TV- och Internetanslutning
 • TV: Bostadsrättsföreningen tecknar ett avtal med leverantör av fiberanslutning av Fastigheten och installation av bredbandsnät. Telia kommer leverera fiber för 199 kr/mån med 1000/100 Mbit/s.
Bilplats/Övriga byggnader
 • Kostnad ca 1200:- per garageplats och 700 :- per parkering.
Övrigt
 • Till lägenheten hör ett källarförråd.
Ekonomi
 • Avgift
  2 437 kr/mån
 • Ingår i avgift
  I avgiften ingår värme och vatten
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Andel i förening
  0,3541%
 • Beskrivning av kostnader som ingår i avgiften
  Det som igår i avgiften för Bromma Tracks är vatten (kallvatten) och värme.
Föreningen
 • Benämning
  Brf Bromma Tracks.
 • Allmänt
  I det gamla kvarteret Linneduken i Stockholms omåttligt populära närförort Bromma, skapar SSM Bygg & Fastigheter AB nu Bromma Tracks, 249 nyproducerade bostäder. Bostäderna i Bromma Tracks är noggrant utformade för att vara optimalt yteffektiva och prisvärda. Planering och interiör ger en hög standard och god funktion i varje lägenhet. Dessutom har varje bostad egen balkong eller uteplats. Utöver det finns det också gemensam uteplats för hela föreningen med en skön pool i härligt solläge. Den stora innergården erbjuder både grönska och sittgrupper med goda grillmöjligheter. Här är det enkelt att leva socialt när och om man så önskar. Utformningen av Bromma Tracks är gjord för att ta vara på och ta hänsyn till omgivningarnas förutsättningar och det fina västerläget ger härligt ljus till både lägenheter och gård. Parkering finns det gott om. Både genom markparkering, garageparkering och generöst med cykelparkering, det ska vara enkelt att göra gröna val. Fastigheten består av fem byggnader varav ett tornhus med 10 våningar samt fyra lamellhus med 4 resp 6 våningar samt källare. Föreningen består av 249 bostadsrätter. Ett garage med 80 platser kommer att finnas under gården. Läs gärna mer i den ekonomiska planen eller på https://www.ssmfastigheter.se/bostadsratt/vara-bostadsratter/bromma-tracks/.
 • Övriga utrymmen i föreningen
  Det finns cykelförråd, barnvagnsrum, källarförråd, garageplatser, utomhusparkering samt en innergård med egen pool för föreningens medlemmar. Som en naturlig samlingspunkt för Brf Bromma Tracks färdigställs i samband med de sista inflyttningarna under nästa år en grönskande innergård med egen pool med tillhörande poolhus.
Området
 • Bromma är en av Stockholms mest omtyckta förorter med sin närhet till innerstan men ändå så påtagliga idyll med grönska, vatten och vackra bostadsområden. Här är Brommaplan ett lokalt centrum och en trafikknutpunkt. Området kring Brommaplan är trevligt och uppskattat med småstadens lugn och närhet till härlig natur. Bara ett stenkast bort ligger lummiga grönområden och fina Lillsjön som uppskattas av såväl fågelskådare som fiskare och motionärer. Fastigheterna för Bromma Tracks ligger längs med Drottningholmsvägen, nära både Stockholm City och Bromma flygplats. Men det är också centralt för hela Västerort och med direkt närhet till vackra Drottningholm och minst sagt natursköna och lantidylliska Ekerö. Bromma Tracks ligger alltså precis intill trafikknutpunkten Brommaplan som trafikeras av busslinjer ut till såväl Ekerö som övriga Västerort och Solna. Dessutom går gröna linjens tunnelbana runt knuten med vilken du tar dig in till T-Centralen på bara omkring 20 min. Utöver det har du direkt tillgång till snabba billeder både in till och ut ur stan. Att det finns smidiga kommunikationer är ingen underdrift när det kommer till Bromma Tracks. Vid Brommaplan finns redan nu matbutiker, apotek, bank, post, gym, restauranger, hotell och Systembolag – all service du behöver. Men det är ingenting mot hur det kommer se ut vid morgondagens Brommaplan. När all planerad nybebyggelse är färdig, inte minst den kommersiella, är det nog inte en alltför vågad gissning att Brommaplan kommer att höja pulsen i Västerort.

Vad blir din totala månadskostnad?

Bolånekalkyl

Ha lånelöftet klart innan visningen.

Ansök om lånelöfte
Störst är inte alltid bäst, ring mäklaren med Sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst - åtta år i rad. Hur nöjd vill du bli med din bostadsaffär?

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Bostadsvisning i VR

Nyhet! Nu lanserar vi bostadsvisningar i virtuell verklighet.

Läs mer och prova på
Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Liknande bostäder i närheten
 • Elbilar på frammarsch
  Elbilar på frammarsch

  Nyheter om klimatförändringar duggar tätt. Många tror att elektricitet är framtidens ersättning för fossilbränslen och det pågår mycket forskning inom området.

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

 • Så köper du en bostadsrätt – Mäklarhusets köpa bostadsrätt-guide
  Så köper du en bostadsrätt – Mäklarhusets köpa bostadsrätt-guide

  Från lånelöfte till kontraktsskrivning. Här är allt du behöver veta inför köpet av en bostadsrätt.