Sök Meny
Välkommen på visning

Kontakta mäklaren för mer information kring visningstider.

Anmäl intresse
Bromma
Klädesvägen 40, 2 tr
Utgångspris: Kalkyl 2 795 000 kr
Boarea: 43 kvm
Avgift: 2 437 kr/mån
Rum: 2 rum
Våning: 2 av 5 (Hiss finns)

Nyproduktion / Bromma / Klädesvägen 40, 2 tr

Nyproducerad 2:a i Bromma Tracks!

Bli den första att flytta in denna nyproducerade 2:a i det populära projektet Bromma Tracks! Lägenheten om 43 kvm är smart planerad och har balkong i soligt söderläge mot innergården som har en gemensam pool för medlemmarna. Fantastiskt beläget med omedelbar närhet till Brommaplan med service, t-bana, bussar, lekområden, grönområden och fina Lillsjön med badmöjligheter. Bromma Blocks med stort shoppingutbud ligger ca 10 min bort med bil/buss och där ligger även Bromma Airport. T-banans gröna linje vid Brommaplan tar dig till Fridhemsplan på 10 min i ena riktningen och Vällingby på samma tid i den andra. Tillträde kvartal 3 2017.

Läs gärna mer i den ekonomiska planen eller på https://www.ssmfastigheter.se/bostadsratt/vara-bostadsratter/bromma-tracks/.

Kontakta ansvarig mäklare för mer information.

Sponsrade länkar
Fakta om bostaden
Beskrivning
 • Boarea
  43 kvm (Boareauppgifter enligt bostadsrättsföreningen)
 • Rum
  2 rum
Byggnadssätt
 • Byggnadsår
  2016
 • Värme och ventilationsanl.
  Fjärrvärme
 • Beskrivning
  Till- och frånluftsventilation med värmeåtervinning (TFX) Frånluft i kök (spiskåpa) och i badrum.
TV- och Internetanslutning
 • TV: Bostadsrättsföreningen tecknar ett avtal med leverantör av fiberanslutning av Fastigheten och installation av bredbandsnät. Telia kommer leverera fiber för 199 kr/mån med 1000/100 Mbit/s.
Bilplats/Övriga byggnader
 • Kostnad ca 1200:- per garageplats och 700 :- per parkering.
Ekonomi
 • Avgift
  2 437 kr/mån
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Andel i förening
  0,3541%
Föreningen
 • Benämning
  Brf Bromma Tracks.
 • Allmänt
  I det gamla kvarteret Linneduken i Stockholms omåttligt populära närförort Bromma, skapar SSM Bygg & Fastigheter AB nu Bromma Tracks, 249 nyproducerade bostäder. Bostäderna i Bromma Tracks är noggrant utformade för att vara optimalt yteffektiva och prisvärda. Planering och interiör ger en hög standard och god funktion i varje lägenhet. Dessutom har varje bostad egen balkong eller uteplats. Utöver det finns det också gemensam uteplats för hela föreningen med en skön pool i härligt solläge. Den stora innergården erbjuder både grönska och sittgrupper med goda grillmöjligheter. Här är det enkelt att leva socialt när och om man så önskar.

  Utformningen av Bromma Tracks är gjord för att ta vara på och ta hänsyn till omgivningarnas förutsättningar och det fina västerläget ger härligt ljus till både lägenheter och gård. Parkering finns det gott om. Både genom markparkering, garageparkering och generöst med cykelparkering, det ska vara enkelt att göra gröna val.

  Fastigheten består av fem byggnader varav ett tornhus med 10 våningar samt fyra lamellhus med 4 resp 6 våningar samt källare. Föreningen består av 249 bostadsrätter. Ett garage med 80 platser kommer att finnas under gården.

  Läs gärna mer i den ekonomiska planen eller på https://www.ssmfastigheter.se/bostadsratt/vara-bostadsratter/bromma-tracks/.
 • Övriga utrymmen i föreningen
  Det finns cykelförråd, barnvagnsrum, källarförråd, garageplatser, utomhusparkering samt en innergård med egen pool för föreningens medlemmar. Som en naturlig samlingspunkt för Brf Bromma Tracks färdigställs i samband med de sista inflyttningarna under nästa år en grönskande innergård med egen pool med tillhörande poolhus.

Vad blir din totala månadskostnad?

Bolånekalkyl

Ha lånelöftet klart innan visningen.

Ansök om lånelöfte
Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Bostadsvisning i VR

Nyhet! Nu lanserar vi bostadsvisningar i virtuell verklighet.

Läs mer och prova på
Sponsrade länkar
Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Liknande bostäder i närheten