Klädesvägen 40

Klädesvägen 40

Slutpris

2 680 000 kr


Brommaplan— Bromma— Stockholm

Klädesvägen 40


Slutpris
2 680 000 kr

Brommaplan— Bromma— Stockholm

Fantastisk tvåa med fina tillval och stor uteplats!

- Påkostade tillval
- Stor uteplats i söderläge
– Rätt att hyra föreningens gemensamhetslokal
- Pool på innergården
– Ledig inomhusparkering med tillgång till hiss (kontrollerat 2021-11-22)
- Välskött förening med friköpt tomt
- Ett stenkast från Brommaplan och tunnelbanan
- Källarförråd tillhörande lägenheten

Äntligen får jag presentera en av de populära tvåorna i Bromma Tracks med en fantastisk uteplats och fina tillval. Ett kvalitetsboende med en ljus och genomgående planlösning, stora fönsterpartier och en uteplats i söder mot innergården och föreningens egna pool. Vidare finner du här ett lättmöblerat och rymligt vardagsrum med en öppen och social planlösning mot det moderna HTH-köket, ett rofyllt sovrum med plats för skrivbord, ett stort och fräscht badrum i stilrena toner och en luftig hall. God förvaring i form av platsbyggda garderober.

I Bromma Tracks bor du i en stabil och stor förening med friköpt mark och en välorganiserad styrelse. Föreningen disponerar en trevlig innergård med pool samt en övernattningslägenhet/lokal till sina medlemmar. I föreningen finner du även ett varmgarage som du når direkt genom hissen.

Bostaden befinner sig ett stenkast ifrån Brommaplan som erbjuder ett rikligt utbud av kommunikationer och service. Här har du tunnelbanans gröna linje som snabbt och enkelt tar dig till Stockholms City, flera busslinjer samt flygbussar till både Arlanda och Bromma flygplats. I direkt närliggande service finner du här restauranger, matvarubutiker, systembolag, gym, café, vårdcentral och tandvård. Du kan med enkla medel även ta dig till Bromma Blocks eller Mall of Scandinavia om så önskas.

Närområdet erbjuder grönskande natur med möjlighet till välbefinnande promenader och löpspår i exempelvis Judarskogens naturreservat eller runt Lillsjön.


Boarea
43 kvm
Avgift
2 437 kr/mån
Rum
2 rum
Såld
2022-01-19

Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg

Denna lägenhet på Klädesvägen såldes av oss 2022-01-19. Se alla våra försäljningar i Bromma samt även på Klädesvägen.

Boka värdering

Tim Prasertsri

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.