Knypplerskevägen 7

Knypplerskevägen 7

Slutpris

2 470 000 kr


Åkeshov— Bromma— Stockholm

Knypplerskevägen 7


Slutpris
2 470 000 kr

Åkeshov— Bromma— Stockholm

VÄLPLANERAD 2:A MED GAVELLÄGE PÅ POPULÄR ADRESS!

Nu är en av områdets finaste lägenheter till salu i en omtyckt och välskött förening. Denna välplanerade 2:a på 42 kvm erbjuder ett generöst ljusinsläpp, härlig takhöjd, förvaringsmöjligheter utöver det vanliga och trevligt kök & badrum. Här bor ni i ett lugnt och ostört läge omgivet av grönska och nära till tunnelbanan. Välkommen till denna smakfulla och trevliga lägenhet!

Här erbjuds en optimal planlösning men ett trevligt gavelläge med fönster i tre väderstreck. Köket är rymligt, välplanerat och välutrustat med all utrustning ni kan tänkas behöva och går ihop med vardagsrummet i en öppen och social planlösning. Fräscht och stambytt badrum från 2008, ett rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och en stor klädkammare. Detta är helt enkelt ett hem att bara flytta in och trivas i!

Här bor ni i perfekt läge mellan Åkeshov (5 min bort) och Brommaplan (10 min bort) som erbjuder goda kommunikationer med tunnelbanans gröna linje som tar er in till City på 20 minuter. Vid Brommaplan finns även restauranger, gym och matbutiker. Många av de boende i området uppskattar närheten till natur & Judarnsjön med mysiga promenadstråk och flera badplatser. Vidare bor ni här i en stabil och välskött förening som äger marken. Tvättstuga finns i samma port och till lägenheten hör två förråd.

Den här bostaden och möjligheten får ni inte missa. Varmt välkommen att boka in privatvisning! Med vänliga hälsningar, Emma Andersson Hejll – Mäklarhuset 073-506 21 58.


Boarea
42 kvm
Avgift
3 553 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2021-05-05

Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg

Denna lägenhet på Knypplerskevägen såldes av oss 2021-05-05. Se alla våra försäljningar i Bromma samt även på Knypplerskevägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.