Kratsbodavägen 26

Kratsbodavägen 26

Slutpris

2 600 000 kr


Mariehäll— Bromma— Stockholm

Kratsbodavägen 26


Slutpris
2 600 000 kr

Mariehäll— Bromma— Stockholm

Ljus och modern etta med tillgång till stor uteplats i söderläge mot grönskande gård!

- Stor uteplats i söderläge mot grönskande gård
- Låg avgift!
- Möjlig 2 rok!
- Fräscha ytskikt och modernt kök i öppen planlösning
- BRF äger marken och har 3 st hyresrätter
- Kort gångavstånd till Sundbyberg och Bromma Blocks

Nu vill jag stolt presentera soldyrkarnas drömbostad på omtyckta Kratsbodavägen! Denna bostad har mycket som är värt att lyfta fram. Till höjdpunkterna nyttjar bostadsrättsinnehavaren en stor och solig uteplats som vetter i soligt söderläge mot föreningens grönskande gård, ett ljust och minimalistiskt kök med mycket förvaringsutrymme samt öppen planlösning mot det stora allrummet som rymmer både dubbelsäng, matgrupp och soffgrupp, ett ljuskaklat badrum med dusch, samt en klädkammare som rymmer mycket förvaring. Utöver detta nyttjar bostadsrättsinnehavaren ett källarförråd.

Här bor du i en skötsam bostadsrättsförening. BRF Hemlyckan äger marken och har dolda tillgångar och intäkter från 3 st hyresrätter. Gemensamma utrymmen som de boende kan nyttja är tvättstuga, barnvagnsförråd, övernattningslokal/festlokal samt en trevlig innergård.

I Mariehäll bor du nära till det mesta man kan önska sig. Här bor du med en perfekt kombination av Mariehälls fina natur med Bällstaån och parker, men samtidigt mycket kort gångavstånd till Sundbyberg och dess rika utbud av restauranger, butiker och välkända kommunikationsmedel. Ett kort promenadavstånd bort finns även Bromma Blocks, svars butikssortiment som för närvarande expanderas i både utbud och variation.

Denna bostad vill du inte missa! Bostaden är kommande, vilket i detta fall innebär att all information ännu inte är på plats. Vid frågor/intresse, vänligen kontakta ansvarig mäklare Mathias Odehag.


Boarea
41 kvm
Avgift
1 815 kr/mån
Rum
1,5 rum
Våning
BV
Såld
2021-06-11

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.