Registervägen 28

Registervägen 28

Slutpris

4 350 000 kr


Abrahamsberg— Bromma— Stockholm

Registervägen 28


Slutpris
4 350 000 kr

Abrahamsberg— Bromma— Stockholm

OMRÅDETS TREVLIGASTE GAVELTREA MED BALKONG & ÖPPEN SPIS

-GENOMGÅENDE SMAKFULLT RENOVERAD -GAVELLÄGE -FUNGERANDE ÖPPEN SPIS -BALKONG I SÖDERLÄGE -2 TILLHÖRANDE FÖRRÅD -ENKELT MED PARKERING

Varmt välkommen till denna smakfullt renoverade bostad högt upp i huset med ett trevligt gavelläge. Här erbjuds en helrenoverad och otroligt väldisponerad lägenhet med högt i tak, bevarad 40-talscharm men med en lyxig känsla och genomgående trevliga materialval.

Förstklassig planlösning där ni möts av en välkomnande hall som tar er vidare in i bostaden. Fullt utrustat kök, fräscht badrum med kombinerad tvättmaskin/torktumlare (2021), stort vardagsrum med fungerande öppen spis samt 2 rymliga sovrum med riktigt bra förvaring. Här erbjuds ett boende som sällan är till salu och som verkligen erbjuder det där lilla extra!

Vidare bor ni här med bra kommunikation med tunnelbanan ett stenkast bort som tar er vidare med gröna linjen. Bra utbud av närservice (lunchrestaurang, kläd- och inredningsbutiker samt mataffär) vid Bromma Blocks. I närområdet finns också mycket trevliga grönområden med promenadstråk samt charmiga Lillsjön!

Lägenheten tillhör en stabil förening i en väl underhållen fastighet. Till lägenheten hör två förråd. Lätt med parkering precis utanför huset.

Välkommen att kontakta mig för mer information! Vänliga hälsningar, Emma Andersson Hejll- Mäklarhuset 073-506 21 58.


Boarea
78 kvm
Avgift
3 617 kr/mån
Rum
3 rum
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2021-09-10

Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg

Denna lägenhet på Registervägen såldes av oss 2021-09-10. Se alla våra försäljningar i Bromma samt även på Registervägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.