Söderberga Allé 36 / Bromma - Beckomberga / Bromma / STOCKHOLM

RENOVERINGSCHANS!

Slutpris
2 300 000 kr
Boarea
104 kvm
Avgift
7 000 kr/mån
Rum
4 rum
Våning
1 av 4 (Hiss finns)
Såld
2016-11-02
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Söderberga Allé såldes av oss 2016-11-02. Se alla våra försäljningar i Bromma samt även på Söderberga Allé

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Bromma - Beckomberga är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

RENOVERINGSCHANS! Välkommen till denna välplanerade 4:a med balkong mot innergård. Lägenhet på 104 kvm som är fördelad på kök med utrymme för matplats för flera, rymligt och ljust vardagsrum med utgång till den härliga balkongen med många soltimmar, tre stycken sovrum i varierande storlek, gott om förvaring i klädkammare, förråd samt garderober, badrum med tvättdel samt gästtoalett. Då lägenheten troligtvis är original från byggåret krävs det lite fix. Perfekt för dig som vill skapa ditt eget! I månadsavgiften ingår förutom värme, vatten även kabel-tv grundutbud samt bredband. Nära kommunikationer, dagis, skolor, matbutik, natur, sim- och sporthall mm.

Sponsrade länkar
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration