Söderberga Allé 58, Bv

Söderberga Allé 58, Bv

Slutpris

2 820 000 kr


Bromma - Söderberga Allé— Bromma— Stockholm

Söderberga Allé 58, Bv


Slutpris
2 820 000 kr

Bromma - Söderberga Allé— Bromma— Stockholm

Välplanerad 4:a med ljuvlig uteplats och två badrum!

Ljus och luftig 4:a med ett trivsamt läge. Genomtänkt planlösning som erbjuder en social sällskapsyta för middagar och umgänge. Stora fönsterpartier vilket skänker ett fint ljusinsläpp igenom hela bostaden. Här erbjuds tre rymliga sovrum, ett väl tilltaget vardagsrum med direkt utgång till den mysiga uteplatsen, två badrum, generöst kök med plats för matgrupp. Uteplatsen ger utrymme för gott om möblemang i form av sittgrupp/loungegrupp samt växter, här kan du njuta av en kopp kaffe på morgonen eller en grillafton i goda vänners lag. Bra med förvaring via en klädkammare samt ett externt förråd på vinden. Ett ypperligt tillfälle att förvärva ett kvalitetsboende. Belägen i Brf Soltunet med god ekonomi och välskötta fastigheter. Månadsavgiften inkluderar värme, vatten, kabel-TV och bredband.

Mycket populärt och idylliskt område med närhet till goda kommunikationer, matbutik, grönområden och promenadstråk. På gångavstånd når du även Vällingby Centrum som erbjuder ett stort serviceutbud med bland annat affärer, restauranger och biograf.

Denna bostad måste upplevas på plats!


Boarea
101 kvm
Avgift
5 494 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2018-05-30

Mäklarhuset Vällingby-Hässelby

Denna lägenhet på Söderberga Allé såldes av oss 2018-05-30. Se alla våra försäljningar i Bromma samt även på Söderberga Allé.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.