Sök Meny
Såld

Bromma - Ulvsunda / Ulvsundavägen 44

*** Ring för visning!*** ACCEPTERAT PRIS AV SÄLJAREN 2 795 000 KR*** Välkommen till denna ljusa och välplanerade pärla mitt i Ulvsundas gröna villaområde! Här finns nyrenoverat och rymligt kök med plats för stort matbord, härligt vardagsrum, sovalkov, klädkammare samt stambytt badrum med badkar. Fin uppvuxen trädgårdstomt på husets baksida med uteplats. Välskött liten förening med god ekonomi. Endast några minuters promenadväg till Stora Mossens tunnelbanestation, Tvärbanan samt Alvik. Denna pärla måste ses - välkommen på någon av visningarna!

Bromma / Ulvsunda
Ulvsundavägen 44
Slutpris: 2 650 000 kr
Boarea: 51 kvm
Avgift: 2 503 kr/mån
Rum: 1,5 rum
Såld: 2016-12-10
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Bromma / Ulvsundavägen
 • Nya uppskovsregler för dig som säljer din bostad. Så här fungerar det.
  Nya uppskovsregler för dig som säljer din bostad. Så här fungerar det.

  Säljer du din bostad med vinst måste du betala en skatt på hela eller delar av vinsten, en så kallad reavinstskatt på 22 %. Nu slopas taket för uppskov och du får istället betala en årlig skatt på 0,5% av vinsten.

 • Elbilar på frammarsch
  Elbilar på frammarsch

  Nyheter om klimatförändringar duggar tätt. Många tror att elektricitet är framtidens ersättning för fossilbränslen och det pågår mycket forskning inom området.

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.