Vretvägen 16A

Vretvägen 16A

Slutpris

15 300 000 kr


Bromma - Bromma Kyrka— Bromma— Stockholm

Vretvägen 16A


Slutpris
15 300 000 kr

Bromma - Bromma Kyrka— Bromma— Stockholm

Charmig 20-talsvilla utöver det vanliga!

I lugnt, familjärt område saluförs just nu denna exklusiva rymliga familjevilla i barnvänliga och populära Bromma Kyrka!

Detta är ett väl underhållet hus byggt 1925 om totalt 253 m² (170 + 83) fördelat på 3 plan. Huset ligger på en lugn gata långt från stora vägar. Idag disponeras det som 7 rum och kök + matsal men möjligheterna är oändliga. Entréplanet präglas av ett vackert ljusinsläpp och representativa sällskapsytor. Genomgående massivt trägolv från DalaFloda med underliggande vattenburen golvvärme. Köket är platsbyggt från Marbodal med väldigt goda arbetsytor, skafferi och exklusiva bänkskivor i granit. Fullutustat med Siemens vitvaror så som kyl, frys, induktionshäll med 5 hällar, köksfläkt, integrerad diskmaskin, ugn och mikro i arbetshöjd samt avfallskvarn. Matsalen har ett slående ljus från de 6 stora spröjsade fönsterpartierna och i anslutning ligger salongen som är perfekt för förmingel. Via dubbla glasdörrar når du altanen och den ena delen av trädgården. De stora fönsterpartierna skapar ett magiskt ljusflöde över hela entréplan. Stort ljust vardagsrum med en fungerande kakelugn som är tidlöst vacker. Här finns även en AC som kyler ner hela entréplan. På detta plan finns dessutom en stor hall med plats för avhängning och bra förvaring två intilliggande klädkammare, samt en WC.

Det övre planet erbjuder fyra väl tilltagna sovrum och en walk in closet samt tre stycken AC-anläggningar. Master bedroom är exklusivt och innehar ett eget badrum med badkar och mycket bra platsbyggd förvaring. På detta plan finner du även ett stort praktiskt badrum med WC och dusch.

Det nedre planet består av ett rymligt sovrum, WC, tvättstuga och ett förråd med mycket bra förvaring. I relaxavdelningen kan du koppla av med bastu och bad efter ett träningspass i gymmet. Två groventréer för enkel access till trädgården. Detta plan kan med fördel göras om till en uthyrningsdel med separat ingång. Huset värms upp via bergvärme och är utrustat med vattenburen golvvärme. Dessutom finns fem stycken AC för god inomhusklimat, larm från Verisure och centraldammsugare installerat på samtliga våningsplan. 2019 installerades ett nytt nätverk med trådbundna WiFi accesspunkter från Ubiquiti.

Lättskött trädgårdstomt med plana gräsytor och flera uteplatser. Laga god mat vid uteköket och avnjut härliga middagar på någon av trädgårdens alla uteplatser. Det vackra orangeriet är ett härligt extra rum för umgänge, fest eller avslappning året runt tack vare isolering i väggar och underliggande golvvärme. En extra bonus är dessutom friggeboden om ca 10 kvm. Här bor du i vackra Bromma Kyrka på en lugn gata utan trafik. Närheten till naturen och vattnet ger också möjlighet till härliga utflykter med båt, sköna bad och promenader längs med Mälaren som blir en naturlig del av boendemiljön. I området finns Norra Ängby skola, Nya Elementar, Ängby IP samt bad i Kyrksjön. Närhet till torget, Bromma Bistro, Ängbyplan T-bana och bussar.

Blir du den fjärde ägaren på 100 år?


Boarea/biarea
170/83 kvm
Driftkostnad
44 900 kr/år
Tomtarea
573 kvm
Rum
8 rum (5-6 sovrum)
Såld
2021-06-18

Mäklarhuset Vällingby-Hässelby

Denna villa på Vretvägen såldes av oss 2021-06-18. Se alla våra försäljningar i Bromma samt även på Vretvägen.

Boka värdering
Moa Örnberg, ansvarig mäklare i Vällingby-Hässelby

Moa Örnberg

Ansvarig mäklare

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.