Toftesta 13

Toftesta 13

Slutpris

4 050 000 kr


Brottby— Vallentuna

Toftesta 13


Slutpris
4 050 000 kr

Brottby— Vallentuna

Modern 1,5 plans villa i naturskön omgivning

Välkomna till lantligt belägen villa i naturskön och rofylld omgivning med fina bär och svampskogar inom promenadavstånd. Villan rymmer stort trivsamt kök samt vardagsrum med utgång till trädäckad altan. Fyra sovrum samt två badrum och ett allrum. Rymlig entréhall samt praktisk tvättstuga med groventré. Invändigt är huset i originalutförande från 1991. Till fastigheten hör en gäststuga med enkel standard om ca 35 kvm med egen infart. Carport med förrådsdel samt bastu och en förrådsbod. Stor tomt med gräsmatta och skogsbryn högt beläget med utsikt över ängsmark.

Från villan är det ca 800 meter via vacker grusväg till busshållplats vid Toftesta Gård invid Brottby hlp. Össeby Garns kyrka. Brottby bor du nära till skola och förskolor samt ICA-butik med bibliotek. Här finns fina rekreationsområden samt Össebys välordnade idrottsplats. Här på landsbygden finns många möjligheter till aktiv fritid. Är ni hästintresserade är det inte långt till närmsta ridstall. För den golfintresserade finns bl.a Brollsta Golfklubb.
Bussen tar dig till Stockholm, Norrtälje och Vallentuna med tät turtrafik.

Söker ni ett lantligt naturskönt läge med chans att sätta er egen prägel på bostaden är detta chansen ni inte får missa!


Boarea
147 kvm
Driftkostnad
39 320 kr/år
Tomtarea
2 771 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2016-11-14

Mäklarhuset Täby & Danderyd

Denna villa på Toftesta såldes av oss 2016-11-14. Se alla våra försäljningar i Brottby samt även på Toftesta.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.